Srpska pevačica otkrila sa koliko fudbalera je bila: Sa Sinišom je bilo slatko, ali sada mi se sviđa Zlatan

Showbizz

Ja volim taj tip muškarc – rekla je ona

Pevačica Andrijana Anči Dabetić devedesetih je bila omiljena i među fudbalerima, ali, ni ona nije bila imuna na njih. Sa nekima je bila u vezi, a najveća ljubav među sportistima, bio joj je Vladan Lukić.

Dovođena je i u vezu sa nekadašnjom zvezdom fudbalskog kluba Milan Paolom Maldinijem, na čijim utakmicama je u to vreme često bila viđena.

– Tako bih volela da je to tačno, ali nije. On je jedan od najlepših fudbalera. Zabuna je nastala jer sam u to vreme često bila u Milanu i išla na utakmice. Moj tadašnji dečko je ličio na Maldinija. Neki novinar me je pozvao i rekao da sam viđena na stadionu, da ne prijavljujem ko mi je dečko i tako je ta priča otišla. A ja sam Paola videla na utakmicama i jednom u diskoteci – otkrila je ona, pa dodala kakav je onod imala sa Sinišom Mihajlovićem, takođe svetskom fudbalskom zvezdom:

– Pre njega sam se dugo zabavljala s Vladanom Lukićem. Sa Sinišom Mihajlovićem je bilo zanimljivo, slatko, bio je na mom rođendanu, otvarao je šampanjac. To je kratko trajalo.

– Nismo imali mnogo vremena za nas. Te godine sam osvojila titulu mis i pevala sam. Od sedam dana šest sam radila. On je živeo u Đenovi. Imao je pauzu u prvenstvu, planirao je more, ali sam ja imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone. Takođe, nisam htela da budem samo devojka nekog fudbalera. Videli smo se posle toga možda jednom, dva puta na nekim dešavanjima – dodala je ona, pa istakala po čemu pamti ljubav sa Lukićem:

– Zabavljali smo se dve godine. Svedoci našeg upoznavanja su Keba i Bane Obradović. Bio je na parkingu i čekao majstora. Mi smo naišli, upoznali smo se i ja sam mu rekla da su najverovatnije svećice. Sevnule su varnice, razmenili smo brojeve telefona, posle nekoliko dana smo se videli i ušli smo u jedan lep odnos. Njegovi roditelji su me prihvatili kao svoje dete. On je posle otišao preko, ali ja opet zbog svoje karijere nisam htela da idem. Veza je trajala još neko vreme, pa smo se rastali – dodala je ona, pa otkrila da li joj je žao što se nije udala za njega:

– Nije mi bilo suđeno – otkrila je ona, a onda priznala da je slaba na fudbalere:

– Jesam. Sad sam fascinirana Zlatanom Ibrahimovićem – dodala je pevačica, pa dodala da li joj treba pomoć od Nede Topčegić.

– Ne treba meni niko da sređuje. Ja volim taj tip muškarca. On kada se negde pojavi, moraš da ga primetiš. E sad, što on voli starije gospođe od sebe, i to još plave, ne znam šta bih rekla. Ide mi u prilog. Kad bismo se sreli, sigurno bi sevnule varnice, a i sevnuće (smeh) – dodala je ona za Kurir, pa otkrila kako će to podneti fudbalerova žena:

– Helena je pametna, ona će sve to da razume, a i Zlatanu vera dozvoljava da ima više žena.

(Telegraf.rs)