Orlovi sleteli u Bahrein, Mitrovića sačekala posebna poruka domaćina

Region

Ekspedicija fudbalske reprezentacije Srbija doputovala je u Manamu, prestonicu Bahreina, gde će protiv selekcije domaćina imati jedinu proveru pred odlazak u Katar na Svetsko prvenstvo!

Orlovi će 18. novembra u 16.30 odigrati tu utakmicu sa Bahreinom, a potom se dan kasnije sele u susedni Katar gde ih očekuju mečevi sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom.

Zanimljivo je bilo po dolasku na aerodrom u Bahreinu. Domaćin priredio doček za srpske reprezentativce, a najviše pažnje privukao je Aleksandar Mitrović. Uz obavezan selfi, usledila je i poruka domaćina našem najboljem strelcu: “Mitroviću, daj gol Brazilu“.

 

– Na prošlom SP utakmica protiv Brazila bila je poslednja, a sada je prva. Videćemo da li će sada više da nam odgovara. Mislim da je bolje da sa njima igramo na početku. Igramo dobro od kako je došao selektor Dragan Stojković i treba tako da nastavimo. Neće biti problema ako nastavimo da radimo kao i do sada – rekao je kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić pre polaska u Bahrein.

On je poručio navijačima da bodre naš nacionalni tim na Mundijalu.

– Pokušaćemo da pružimo fudbal kao i do sada, a navijači neka nas bodre i uživaju. Imamo veliki kvalitet i potencijal. Samo bi trebalo da nastavimo da igramo kao do sada i da ništa ne komplikujemo. Prepustite se, uživajte i bodrite nas! Zajedno idemo do pobeda – rekao je Tadić.

(Telegraf.rs