Transrodna Pjevačica Iz “Zvezda Granda” Govorila O Svom Životu: Želim Pokazati Da Sam Normalna Žena

Showbizz

Transrodna pjevačica iz “Zvezda Granda” govorila o svom životu: Želim pokazati da sam normalna žena

Alina Juhart, transrodna pjevačica koja je sinoć nastupila u “Zvezdama Granda”, privukla je pažnju gledatelja. Nakon nastupa je dala intervju u kojem je govorila o izazovima s kojima se susreće.

“Mislim da je to bilo još kad sam bila djevojčica, ali to je proces pa i dan danas posumnjam u sebe. Znate, to nije lak život. Ponekad kad šetam ulicom, ljudi me gledaju pa onda čuju glas, a ja moram da objasnim ljudima. Meni ništa nije teško, ali prije svega želim da pokažem da sam normalna žena koja voli da se ljubi, grli, da voli i živi život punim plućima”, kazala je za Grand.

Prisjetila se kada je prvi put odlučila prošetati u haljini.

“Ja sam imala haljine kod kuće, još prije 10 godina sam ih oblačila, ali javno i prvi put je to bilo prije četiri godine u Splitu. Tad sam osjetila potrebu da ponesem haljinu i tad sam procvjetala i od tad ne skidam haljine. Ne nosim pantalone niti farmerice, samo haljine. Više ne mogu bez njih”, dodala je.

Dodala je da ima bezbroj haljina u ormaru.

“Za ‘Zvezde Granda’ sam kupila tri iste haljine, u slučaju da se nešto desi. Ovako djelujem jednostavno, ali sam komplikovana u isto vrijeme”, rekla je uz osmijeh.

Kućanske poslove voli obavljati noseći cipele.

“Žene obično kad dođu kući prvo što urade jeste da izuju cipele, a ja ne. Ja ih obujem, perem suđe, pjevam, plešem, jednostavno volim”, navela je.

Naglasila je i da se nije podvrgla bilo kakvim estetskim operacijama.

“Ništa vještačko nemam. Ništa nisam uradila, volim da budem prirodna i da imam prirodnu boju kose. Ne osuđujem ništa, mišljenja sam da svaka osoba sa svojim tijelom može da radi šta želi”, smatra.

Njena porodica je prihvatila takvu kakva jeste i zahvalna im je na tome.

“Majka mi je umrla kad mi je bilo pet godina, tako da sam ostala s bratom i tatom. Oni su alfa mužjaci, pravi muškarci i njima je to bio šok, ali me toliko vole da su to prihvatili. Moja majka je još dok je bila trudna osjećala da ću biti djevojčica. Bilo je drugačije pa je htjela da mi pronađe posebno ime, jer je osjećala da ću biti nešto posebno. I eto, sad ima djevojčicu, ženu, kraljicu”, zaključila je.

Klix