SUDBINO PROKLETA! ANĐELI MOJI, NE BI ŽELELA DA VAM NAŠE SUZE REMETE VEČNI SAN! Zakukala neutešna majka ubijene Nataše sa Cetinja

Zanimljivosti

Navršilo se tri meseca od najvećeg masakra na Cetinju kada je pomahnitali Vuk Borilović (35) pobio deset ljudi, ranio šest osoba, a prve žrtve krvavog pira bili su njegovi podstanari Nataša Pejović Martinović (35) i njena dva sina stara osam i 11 godina.

Ovim povodom na društvenoj mreži Fejsuk oprostila se i Natašina majka Vesna Pejović, koja je u masakru ostala bez naslednika.

– O sudbino prokleta, tri meseca kako su vas krvnici i njihovi pomagači uzeli vaše tek započete živote. Nataša srećo moja, anđele majkin, srca nam pate, duša nas boli, a leka nema – napisala je neutešna majka Nataše Pejović Martinović, a zatim dodala:

– Tražimo vas, zamišljamo. Previše smo se grlili, pa nam jako fale vaše ruke i vaši poljupci.

Nesrećna majka Nataše i njenih sinova starih osam i 11 godina, koji su inače, bile prve žrtve pomahnitalog Cetinjanina Vuka Borilovića proklinje sve što je ostala bez svojih naslednika.

– Anđeli moji, lepote, dobrote naše, ne bi želela da vam naše suze, bol i tuga remete vaš večni san, ali tuga je ogromna, mnogi dobri ljudi, a ima ih, tuguju i plaču za vama – napisala je Vesna Pejović ispod zajedničke fotografije svoje ćerke i njena dva sina, pa nastavila:

Pokazala si srećo moja, da si dostojanstvena svog života, jer si se borila za svoja dva anđela. Ostaćete za sva vremena u srcima dobrih ljudi koji su u vama prepoznali dobre i plemenite osobe. Ja se Nana, sine, borim, kao što me znaš, ali se bojim da je ova borba preteška.

Vesna Pejović, zatim je nastavila sa svojom potresnom objavom na kojoj je navela da svoje voljene koji su stradali od Borilovićeve ruke voli najviše na svetu.

– Životi naši, svaki sekund je vama namenjen. Volimo vas najviše na svetu – napisala je baka dečaka koja je neutešna i nakon tri meseca od najvećeg masakra u novijoj istoriji Crne Gore.

Ispod ove njene objave, njeni prijatelji su samo nizali komentare podrške, ali i žaljenja za brutalno ubijenom majkom i njenom decom.

– Pokoj im dušu. Velika, velika tuga i ogromna bol, ali morate biti jaki. Anđeli neka vas čuvaju, a vama neka Bog da snage da izdržite tu bol – stoji u jednom od komentara, dok već u drugom piše:

– Neka vam dragi Bog da olakšanje u vašoj tugi. Vaše srce je ranjeno i ono krvari, nama je teško i da zamislimo koliko vam je teško.

Inače, 7. novembra otac, baka, tetke, rođaci i mnogobrojnji njihovi prijatelji objavili su takođe, tužne poruke na društvenoj mreži povodom rođendana Mašana Martinovića, koji bi da je sada živ napunio 12 godina.

Zločin koji je potresao Cetinje, Crnu Goru, ali i ceo region, podsetimo, dogodio se 12. avgusta, kada je Vuk Borilović krenuo u krvavi pohod u kom je prvo ubio svoje podstanare Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52).

Borilović, inače, kobnog dana nije hteo da se preda, pa je u njega pucala policija, kao i komšija Nenad Neno Kaluđerović, ali čiji je metak bio koban po njega još nije utvrđeno.

– Prvi projektil koji je pogodio Cetinjanina Vuka Borilovića ispaljen je iz policijskog pištolja, pokazala je istrage Višeg državnog tužilaštva u Podgorici – pišu crnogorske Vijesti i dodaju da se još uvek ne zna ko je ispalio smtonosni hitac.

– Istražitelji, međutim, ni nakon tri meseca nisu utvrdili iz čijeg pištolja su ispaljena preostala četiri projektila koja su pogodila masovnog ubicu 12. avgusta.

(Kurir.rs)