KOJA BOJA NOVČANIKA ĆE U 2023. GODINI PRIVLAČITI NOVAC

Zanimljivosti

S obzirom na to da je 2023. godina Vodenog Zeca, određene nijanse boja utiču kao magnet za privlačenje obilja i blagostanja.

Prema kineskom horoskopu trenutno smo u godini Vodenog Tigra, ali 22. januara 2023. počinje lunarna godina Vodenog Zeca i trajaće sve do 24. februara 2024.

Godina Zeca smatra se izuzetno pozitivnom i prosperitetnom, osim što odlaže sukobe i konflikte, donosi mir, čini da ljudi budu otvoreniji, pozitivniji, da se više fokusiraju na radost, a ne samo na probleme.

Godina Zeca obično donosi klijanje, rast i razvoj. Prema feng šuiju je važno da koristimo alate koji nam mogu dodatno pomoći da pojačamo dobru energiju.

Kada je riječ o bojama, stručnjaci za feng šui ističu da su najsrećnije boje 2023. crvena i roze, ali i plava i zelena. Možemo odabrati odjeću u ovim nijansama i ukrasiti kuću ili kancelariju predmetima u ovim srećnim bojama, prenosi magazin.novosti.rs.

Ipak, ono što mnoge najviše interesuje jeste koja boja se preporučuje za novčanik.

Postoje određena feng šui pravila za novčanik kako biste privukli više novca, a u 2023. godini se izdvaja crvena kao najbolja boja za obilje, novac, prosperitet. Ipak, najvažnije je da se vama dopada ono što nosite, jer ukoliko se ne osjećate prijatno sa tim, onda ništa drugo nije važno.

Ukoliko vam se ne dopada novčanik u crvenoj boji, u godini Vodenog Zeca možete kupiti novčanik u tamnoplavoj boji, jer ona predstavlja simbol vode, a i sama voda simbolizuje obilje i prosperitet. Takođe, u ovom kontekstu može se koristiti tamnozeleni novčanik.

Možda ćete nekim dragim osobama željti baš za Novu godinu da poklonite novčanik, pa se potrudite da ga izaberete u crvenoj tamnoplavoj ili tamnozelenoj, i ne zaboravite unutra da stavite bar neku paricu!

hayat.ba