Buran ljubavni život Milice Dabović: Jedan ju je lagao kako se zove, a drugi je zlostavljao

Zanimljivosti

Bivša košarkašica u poslednje vreme izaziva burne reakcije svojim postupcima i izjavama.

Milica Dabović nedavno je otvorila profil na platformi „OnlyFans“ na kojoj sa pratiocima deli intimne fotografije za novac.

Nakon toga ona je otvoreno govorila i o svojim dosadašnjim ljubavnim vezama.

„Moji muškarci su sve uzeli od mene, ja sam širila noge stalno, volela, davala i sve na svetu što postoji, i onu su od mene bukvalno uzeli sve, i poštovanje i ljubav i novac“, rekla je Milica.

Dabovićeva je trenutno u ljubavnoj vezi sa ugostiteljem iz Švajcarske, Vanjom Ćorićem.

Kako su pisali mediji, vezu su započeli nakon što je Milica završila učešće u Survivoru.

Međutim, Milica nije prva popularna dama sa kojom je Ćorić bio u vezi. Deceniju pre Milice Dabović, Vanja je postao poznat javnosti po vezi sa pevačicom Slađom Delibašić. Tada se u medijima pojavila vest da je popularna Slađa započela vezu sa markantnim, mlađim muškarcem, trebalo je da se uda za njega i preseli u Švajcarsku. Međutim, razlog zbog kog su raskinuli izazvao je neviđeni skandal.

Naime, isplivale su njegove intimne fotografije, ali mu je Slađa ipak oprostila. Ipak, do svadbe nikada nije došlo.

Pre Vanje, Milica je bila u ljubavi sa izvesnim Vukom Rotenom, s kojim je dobila i sina. Mnoge je zanimalo kako otac njenog deteta izgleda i ko je on zapravo, a sada je konačno otkriveno da se on ne zove Vuk, kako je bivša košarkašica tvrdila. Njegovo pravo ime je zapravo Ljuba i u Beogradu je navodno poznat po mnogim prevarama.

„Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom detetu. Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga interesovalo sopstveno dete. Bolje je da moj Stefan nema oca nego da ima ovakvog“, ispričala je jednom prilikom Milica Dabovičm i otkrila da je njegovo pravo ime Ljubomir, te da ima dete i prvog braka, kao i da ima dijagnozu psihičkog bolesnika.

Milica je u intervjuu za jedan magazin ispričala da je Vuka, odnosno Ljubomira, upoznala u jednom restoranu, ali da se nije previše sa njim družila jer joj to nije dozvoljavao bivši dečko Šime Simon Šiklić.

Bivša košarkašica bila je i u turbilentnoj vezi sa Simonom Šimetom Šiklićem. Međutim, ovoj ljubavi došao je kraj nakon što ga je Milica prijavila za fizičko zlostavljanje.

„Toga dana smo se svađali. Ošamario sam je jednom i gurnuo, a onda sam je rukama uhvatio za vrat i stiskao je. Gurao sam je prema trosedu, nadole, ali sam je sve vreme držao za vrat. Kada sam je pustio, udario sam joj još jedan šamar i rekao joj: „Je.aću ti mater“ i tada sam izašao iz stana“, priznao je Šiklić tada.

nova.rs