(VIDEO) Žena Ga Naterala Da Spava S Njenom SESTROM: Kad Je Pristao Na To, Otkrio Je TAJNU Iz Prošlosti

Zanimljivosti

(VIDEO) Žena ga naterala da spava s njenom SESTROM: Kad je pristao na to, otkrio je TAJNU iz prošlosti

Denver je bio veoma zadovoljan mladić. Imao je lepu devojku Bruk, nazirao se tu i brak, a onda je upoznao njenu bliznakinju Bejli. Iako su na prvi pogled bile identične, razlike su po Denveru bile velike, naročito karakterne i Bejli mu prosto nije “legla”.

Međutim, kada su Denver i Bruk ušli u brak, kod njega je Bejli doslovno legla. U njegov krevet. U jednoj od poslednjih epizoda “Ekstremnih sestara” na kanalu TLC Bruk i Bejli pristale su da ispričaju svoju priču i opišu bliskost koju imaju od prvog dana rođenja.

Ta bliskost donela je Bruk i malu patnju u braku s Denverom jer joj je Bejli nedostajala. Zato je suprugu predložila da se Bejli preseli kod njih, a onda je, posle nekoliko dana, zatražila od njega da spava s njom. Ne bukvalno, u se*sualnom smislu, već fizički u krevetu. Denver je bio u šoku, a onda je saznao za njihovu malu tajnu iz prošlosti.

– Kad smo bile male, bez obzira na to gde smo odsedale, Bejli i ja smo uvek delile postelju – ispričala je Bruk producentkinji programa, dok je Bejli dodala na to da se isti princip primenjuje i danas, iako joj je sestra u braku s Denverom.

Denver nije bio srećan zbog predloga da suprugu deli s njenom sestrom u krevetu.

– Ne vidim problem. Nije da te mazi ili da ti nju neprimereno pipkaš – pokušala je Bruk da smekša supruga, dok je Bejli ponudila kompromis.

Predložila je da Bruk ubuduće spava u sredini kako se ona i Denver noću ne bi dodirivali. Denveru se ideja nije svidela, ali je pristao na nekoliko probnih noći. Bruk je suprugu priznala da je svesna kako je previše vezana za sestru i da je spremna da razgovara o tom problemu.
(objektiv.rs)