“OLOŠU, DALA SAM PARE ZA LEČENJE TVOJE MAJKE! IZ SAŽALJENJA SMO TRPELI TVOJA LUDILA” JK objavila prepisku sa Laćom, sprema se LOM!

Zanimljivosti

Pevačica Jelena Karleuša zaratila je sa tekstopiscem i sinom Marine Tucaković, Milanom Radulovićem Laćom i to kada je on objavio tekst pesama sa njenog novog albuma.

Karleuša je tada istakla da na svom “Alpha” albumu neće imati nijednu pesmu koju je radio Laća, a sada javno objavila prepisku u kojoj se vidi da on nije ispoštovao dogovor koji su imali.

Ovo su poruke od sinoć, Milana Radulovića Laće, sina Marine Tucaković, koje mi je uputio. On je na mom albumu koji se sprema imao DVA teksta. Jedan, na pesmu Darka Dimitrova, objavio je IZ ČISTA MIRA sinoć na Tviteru. Uz pretnje. Za oba teksta, ovaj “autor” je plaćen pre godinu dana, pred svedocima. Zbog Marine Tucaković i iz sažaljenja prema njegovom duševnom stanju i bolesti zavisnosti, moji saradnici i ja, trpeli smo privatno Radulovićeve konstantne napade ludila i uvreda”, istakla je pevačica, pa dodala:

“Ćutali smo i na njegovo obmanjivanje javnosti da je on autor svih mojih tekstova na albumu. Na albumu je ukupno 16 pesama a njegova dva teksta su ZAMENJENA. Upozoravam kolege da se zaštite od ovakvih “Ijudi” overenim ugovorima.”

“Zamoliću te da prestaneš da pišeš gluposti na Tviteru. Ja nisam dužna da trpim tvoje narkomanske ispade. Budeš li napisao još jednu glupost, tvoji tekstovi ne idu i zamoliću te da mi odmah vratiš pare. Iz poštovanja prema Marini tolerišem tvoje ispade, ali sada si preterao”, napisala je Karleuša Laći u poruci, a on odgovorio:

“Narkoman ti poništava album. Baj, srećo.”

Sutra mi vrati pare koje sam ti dala”, napisala je Jelena, a on otkrio da ništa nije uzeo, pa joj napisao da je bolje da je k**va.

“Ovo što si napisao da sam k**va, k**va ti je davala pare za lečenje majke, sram te bilo, ološu”, dodala je pevačica.

Podsetimo, iz Jeleninog tima rekli su da će kontaktirati pravne službe i rešiti ovaj slučaj na taj način.

Kurir.rs/K.Đ.