ZUMBUL-AGA je danas BOLJI FRAJER i od SULEJMANA: Ispašće vam vilica kad vidite KAKO SE DRŽI u 47. godini

Zanimljivosti

Serija “Sulejman Veličanstveni” bila je među najpopularnijim ostvarenjima koja su se prikazivala u Srbiji ikada! Sukobi sultanija Hurem i Mahidevran, borba za prestiž, moć, ali i sultanovu ljubav prikovale su milione gledalaca pored malih ekrana pre 10 godina. Ipak, još jedna uloga je ostala veoma zapažena. Zumbul-aga je lik kog su mnogi brzo zavoleli zbog njegove iskrenosti, ali i spontanosti, smotanosti i nesnađenosti.

Zumbul-aga smatra se jednim od najkompleksnijih likova u turskoj seriji “Sulejman veličanstveni”. Njegova uloga osmišljena je da traje nekoliko epizoda, ali nakon reakcije publike odlučeno je da ostaje do kraja i uvek bude između dve vatre, dve sultanije, a to je nešto što je njegovom liku donosilo posebnu čar.

Deo zasluga za popularnost njgeovog lika u seriji možemo da prišijemo i Hurem koja u početku nije umela da izgovori njegovo ime, pa ga je zvala “Zuklum-aga”, a sve što je imalo veze sa planetarno voljenom Mejram Uzerli, koja je tumačila ulogu Hurem sultanije, imalo je dobar odziv kod publike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selim Bayraktar (@selimbyraktar)

Selim Bajraktar u privatnom životu je daleko od uloge koju je igrao. Glumac vodi računa o svom zdravlju, on je surfer, te praktikuje razne veštine koje mu pomažu da ostane u dobroj formi.

Glumac danas ima 47 godina i rođen je u Iraku, a nakon 13 godina sa porodicom je pobegao u Tursku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selim Bayraktar (@selimbyraktar)

Dugo je igrao sporedne uloge u pozorištu, a iza filmske kamere našao se tek 2009. godine, a zahvaljujući ulozi Zumbul-age dostigao je slavu koju nije mogao pre serije ni da zamisli.

zena.blic.rs