Deca tragično nastradale Julije van sebe, pripremaju sahranu za majku: Otkriveno šta je prethodilo nemilom događaju kod Predejana

Region

Jug Srbije juče se u suzama opraštao od ove mlade žene, koja je stradala na stravičan način

Srbiju već nekoliko dana potresa vest o Juliji Dimitrijević (40), čije telo je pronađeno pored puta između Predejana i Grdelice, kada je na nju naleteo vozač automobila, udario je i pobegao.

Ivica M. (45) iz Surdulice uhapšen je danas zbog sumnje da je počinio ovo delo.

Iako su se prvobitno pojavile informacije da se Julija tog dana vraćala sa posla, istina je da ona uopšte nije bila zaposlena već je kobnog dana bila na pregledu u domu zdravlja u obližnjoj Grdelici, piše Blic.

Julija je inače bila razvedena poslednjih pet godina, majka joj je umrla pre godinu i po dana i živela je u kući sa svojim ocem u selu Palojce blizu Predejana.

Njeno dvoje dece, ćerka koja ima 22 godina i sin od 19 godina, žive u Beogradu, ćerka je zaposlena, a sin je studen i oni su danas doputovili u Leskovac, smešteni su kod rođene sestre od Julijinog bišveg muža. Van sebe zbog smrti majke zajedno sa rođacima pripremaju sahranu.

Jug Srbije juče se u suzama opraštao od ove mlade žene, koja je stradala na stravičan način.

Njeni prijatelji iz Vlasotinca, Grdelice i ostalih mesta sa juga Srbije, na društvenim mrežama ostavljali su poslednje pozdrave ovoj majci dvoje dece.

“Otišla si bez pozdrava, zašto”, pišu po društveni mrežama uz njenu fotografiju.

24sedam.rs