Ima Tri Žene, Svaku Noć Je Sa Drugom: ”U Potrazi Je Za Još Jednom Ženom, A Ima Želju Da Ima 50-Ero Djece!”

Zanimljivosti

Mnogi bi pomislili da se ovako nešto ne dešava, ali ipak je istinito. Ivan je u braku sa tri žene, ali ima želju da ima još žena, kako bi mogao imati pedesetero djece. Njegova ideja se sviđa i ostalim ženama, te niti jedna od njih nije ljubomorna na drugu.

Ivan Sukhov živi u jednom gradiću u Rusiji. Najprije je oženio Nataliju sa kojom je u braku nekoliko godina, da bi poslije oženio još dvije žene. I njih naziva svojim suprugama, a sve su složne i uživaju u takvom braku.

Sa prvom ženom je u braku jedanaest godina, te mu se poslije toga pojavila želja za pligamijskom vezom. Kada je prvi put rekao svojoj supruzi za tu ideju, ona nije bila previše oduševljena, čak je bila iznenađena njegovom idejom, ali on ju je uvjerio da bi to bilo lijepo i da bi mogli imati veliku porodicu sa mnogo djece.

Sada ima devetero djece, a uskoro će stići i deseto. Sa Natalijom je dobio šestero, sa Anom koja mi je druga žena troje, dok sa novom ženom Madinom uskoro očekuje prinovu. Kako saznajemo, posljednja supruga je za njega saznala preko društvenih mreža i javila mu se, jer je to bila ljubav na prvi pogled. Njeni nisu podržavali njenu odluku, ali na je ipak uradila po svome.

Svi žive u jednom stanu, samo svaka žena ima svoju sobu. Ivan svaku noć provodi kod druge, kako se ne bi ljutile ili posvađale jedna sa drugom.

glasregije.com