“NEMA VIŠE BATINA ZA BAKU”: Ćerka izvela majku iz doma u Peći u kom su je medicinske sestre tukle

Uncategorized

Nakon incidenta u staračkom domu u Peći gde je zlostavljana starica, sada se pojavio i snimak na kom se vidi kako ćerka odvodi majku iz doma u kom je doživela nasilje.

Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici “kragujevcani.rs” vidi se kako ćerka izvodi majku iz doma za stare, nakon što su je medicinske sestre zlostavljale.

Ona je poljubila u glavu i sa još jednomženom pod ruku odvela do automobila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kragujevčani (@kragujevcani.rs)

“Nema više batina za baku”, piše u opisu snimka.

Ćerka starice, u emotivnoj izjavi, rekla je ranije da je šokirana nasiljem koje je doživela njena majka, prenosi televizija “Dukađini”.

Žaneta Nura dala je detalje u vezi sa slučajem koji se dogodio njenoj majci, rekavši da ju je posećivala jednom ili dva puta nedeljno.

Nura navodi da je pre četiri dana, tokom posete domu za stare, primetila znake nasilja na licu majke, ali da nije mogla da poveruje da to potiče od radnika Doma.

“Posećivala sam je barem jednom ili dva puta nedeljno, a pre četiri-pet dana videla sam tragove nasilja na licu, ali nisam mogla da poverujem da bi u takvom domu to moglo da dođe od radnika. Automatski sam izvukla majku odatle, a sada se nadam da će pravda biti zadovoljena, a slučaj rasvetljen. Desilo se mojoj majci, ali hajde da se ne desi drugima“, izjavila je.

Podsećamo, dve radnice u Domu za stare u Peći uhapšene su danas zbog sumnje da su izvršile fizičko nasilje nad starijom ženom štićenicom ovog doma, saopštila je kosovska policija neposredno nakon što je na društvenim mrežama objavljen video snimak sa ovom scenom nasilja.

(Kurir.rs)