Rada Manojlović završila je na policiji zbog obožavatelja koji je progoni: ‘On zaslužuje zatvor!’

Showbizz

Njezin obožavatelj Dario je, prema pisanju srpskih medija, prošlog tjedna objavio fotografiju nepoznate gole djevojke, sakrio joj lice, tvrdio kako je to Rada i da joj je platio 75 tisuća kn za seks

Srpska pjevačica Rada Manojlović (37) prošla je kroz pravu agoniju. Obožavatelj i bivši natjecatelj showa ‘Parovi’, Dario Šogorović proganjao ju je tjednima, a zbog njega je proteklog vikenda otišla i na policiju.

– Kazneno ću ga proganjati jer je takvom čovjeku mjesto u zatvoru ili u bolnici, zato što mu treba stručna pomoć. Tom dečku apsolutno ništa nisam napravila i žao mi je što se ovako ponaša, ali mora biti svjestan da će snositi posljedice! Svaka akcija izaziva reakciju, a njegova akcija je bila bespotrebna, napadačka i ponižavajuća, i to bez ikakvog razloga – rekla je pjevačica za Informer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Dario joj, prema pisanju srpskih medija, pokušava namjestiti porno-aferu. Navodno je prošlog tjedna objavio fotografiju nepoznate gole djevojke, sakrio joj lice, tvrdio kako je to Rada i da joj je platio 10.000 eura (oko 75 tisuća kuna) za seks.

Dodala je da su joj se slične situacije i ranije događale.

– Ovaj dečko je samo jedan u nizu manijaka koji se lijepe za mene. Već sam neke psihopate i ranije prijavljivala policiji. Imala sam sličnu situaciju, kad me je jedan dečko vrijeđao i ponižavao samo da bih mu se javila. Sigurna sam da u psihijatriji postoji objašnjenje za takve slučajeve, ali ja nisam stručnjak i ne želim uopće ulaziti u to. Meni se više smučilo da se od kur*i prave svetice, a od Rade kur*a! Uzdam se u našu policiju i nadam se da će odraditi dobro svoj posao i zaštititi i mene i ostale moje kolegice koje su, sigurna sam, imale slična iskustva – rekla je Rada.

Rada je do sada išla na svoje nastupe sa sestrom Majom, ali je zbog progonitelja angažirala dva muškarca koji će je pratiti u stopu.

24sata