Emina u ‘MasterChefu’ priznala da je trudna, gledatelji u šoku: Kad misliš da ne može bolje..

Region

U sinoćnjoj epizodi popularnog kulinarskog showa kandidati su se suočili s novim testom kreativnosti. Kuhali su u paru, a natjecateljica Emina dobila je priliku od žirija s najboljim jelom izbjegne stres test

Saznala sam da sam trudna, rekla je Emina Bajramović u najavi nove epizode ‘MasterChefa’ i šokirala žiri, ali i gledatelje pred malim ekranima.

U sinoćnjoj epizodi popularnog kulinarskog showa kandidati su se suočili s novim testom kreativnosti. Kuhali su u paru, a natjecateljica Emina dobila je priliku od žirija s najboljim jelom izbjegne stres test. Naime, Emina je u prošlom izazovu razočarala članove žirija koji su joj poručili da će završiti u eliminacijskom izazovu ukoliko ne skuha najbolje jelo. U testu kreativnosti kuhala je s kandidatkinjom Jelicom, no njihovo jelo, nažalost, nije proglašeno najboljim pa ćemo ju danas gledati u stres testu zajedno s Lucijom Davidović, Lukom Marinom, Nikolom Koturom i Ivicom Višićem.

Iako će se u stres testu naći pet kandidata, gledatelje, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, najviše zanima što će se dogoditi s Eminom Bajramović koja je pred žirijem priznala da je trudna.

Kad misliš da ne može biti veći show, saznaš da je Emina trudna. Big brother na aparatima – komentirala je korisnica Facebooka.

– Je li ovo ‘MasterChef’ ili ‘Esmeralda’? – dodala je druga.

24sata