Jezivi detalji ubojstva curice: Ova žena ju je namamila? Našli su selotejp i skalpel u podrumu

Zanimljivosti

Djevojčica je pronađena samo nekoliko ulica dalje od kuće u Parizu, svezana i prerezanog grla te strpana u kofer. Obdukcija je pokazala kako je djevojčica umrla od gušenja

Poznati su novi detalji brutalnog ubojstva curice Lole (12) u petak navečer u Parizu, javljaju francuski mediji.

Naime, njezino tijelo je nađeno u koferu na ulici nedaleko od zgrade u kojoj je živjela s roditeljima.

Podsjetimo, nakon što su u subotu u Parizu pronašli tijelo 12-godišnje djevojčice u koferu, policija je otkrila kako su na njenom tijelu neobjašnjivi brojevi 1 i 0. Policija je izjavila da brojevi nisu bili napisani ili urezani na kožu već utisnuti, piše Independent.

Djevojčica je pronađena samo nekoliko ulica dalje od kuće, svezana i prerezanog grla te strpana u kofer. Obdukcija je pokazala kako je djevojčica umrla od gušenja.

Majka je nestanak prijavila kada se nije vratila kući nakon škole, a otac je potvrdio da je na snimci sigurnosnih kamera vidio svoju kćer u prisustvu žene u dvadesetim godinama. Nadzorne kamere snimile su ženu kako nosi kofer ispred kuće, a isti kofer pronađen je kasnije nekoliko ulica dalje i u njemu je bilo tijelo djevojčice. Lice joj je bilo prekriveno trakom i imala je nekoliko posjekotina na grlu.

Uzbuna! Oteta je naša kći Lola. Posljednji je put viđena u društvu djevojke koju ne poznajemo na ulazu u našu zgradu. Molim vas, pomozite nam! – napisala je mama koja je objavila i screenshot s nadzorne kamere.

Policija je pokrenula istragu o ubojstvu i objavila da je u podrumu zgrade otkrila tragove otmice, pronađeni su tragovi nasilja, selotejp i škare.

Le Parisien piše da su svjedoci rekli da im je žena s koferom djelovala poremećeno.

Tijelo curice našao je oko 23:30 u petak beskućnik koji je otvorio kofer. Njeno lice bilo je oblijepljeno selotejpom, navodno joj je i prerezan vrat, a obdukcija je utvrdila kako je uzrok smrti gušenje.

Šest osoba je uhićeno u vezi s ovim slučajem, BFMTV piše da je među njima i žena koja je tražila pomoć oko kofera, kao i beskućnik koji je obavijestio policiju. No vjeruje se da beskućnik nema veze s brutalnim ubojstvom.

Dvoje od tih šestero pušteno je na slobodu. Le Parisien piše kako je u pritvoru još njih četvero, dva muškarca i dvije žene. Dodaju kako ne znaju kako su oni povezani s ubojstvom.

Nakon što je objavljeno da je ubijena curica ožalošćeni ispred njezine zgrade ostavljaju cvijeće i poruke.

BFMTV prenosi i pismo koje je napisala njena prijateljica, ukrasila ga je ružičastim srcima:

– Ti Lola, moja prijateljica od vrtića, sad mi se u misli vraćaju sva ova sjećanja, kada smo se voljele oblačiti u haljine princeza i kada smo voljele gnjaviti tvog brata. Unatoč vremenu koje će proći, nikada te neću zaboraviti.

24sata.hr