TRUDNA MAJKA ADAMA ADAKTARA! Alis će roditi u petoj deceniji, odmah se oglasila: Nisam planirala DETE u ovim godinama, ali zadržaću ga! (FOTO)

Showbizz

Adam će dobiti brata ili sestru!

Alis Adaktar, majka Adama Adaktara, koji se sam provazo “Bog obrva”, objavila je na svom Instagramu da je u drugom stanju. Ona je saopštila radosne vesti i istakla da nije planirala trudnoću u 42. godini, ali da su je najbliži podržali.

– Već duže vreme slušam mnogo ljudi kojime savetuju (iz najbolje namere) šta treba da uradim sa svojim životom, kako bi trebalo da postupim i šta bi oni uradili da su na mom mestu. Ali nisu. Što je za nekoga propast, za nekoga je radost. Da, imam ovoliko godina i da odlučila sam da zadržim ovu trudnoću, koji nisam planirala, ali život je često nepredvidiv. Donela sam odluku za koju osećam da je ispravna, jer ja upravljam svojim životom, ne zanima me tuđe mišljenje, a ko je trebalo da me podrži, podržao me je. Hvala svima koji ste uz mene – napisala je ona u opisu fotografije na kojoj se već nazire trudnički stomak.

Podsetimo, Alis Adaktar, koja se nekada zvala Bobana i imala salon za tetoviranje u Čačku, na Instagramu objavljuje slike na kojima izgleda kao milion dolara. Iako je imala par intervencija, njene slike u kupaćem kostimu izazivaju puno pažnje, zbog čega su pojedini pratioci išli na APR i proveravali podatke o firmi kako bi saznali godište Adaktarovih.

pink.rs