DRAGANA MIRKOVIĆ VIŠE NE MOŽE DA TRPI SPLETKE I SABOTAŽE: Pjevačica sa suprugom PRELOMILA da li će prodati DM televiziju!

Showbizz

DRAGANA MIRKOVIĆ VIŠE NE MOŽE DA TRPI SPLETKE I SABOTAŽE: Pjevačica sa suprugom PRELOMILA da li će prodati DM televiziju!

Na njenu televiziju dolazili su svi pevači, plaćale su se reklame, o dijaspori da i ne govorimo, tamo su se najviše gledali, međutim, baš zbog tog uspeha krenule su sabotaže

Dragana Mirković dugo je razmišljala i sa Tonijem većala da li da proda DM televiziju ili da nastavi sa radom.

Naime, u jednom trenutku njihova televizija bila je najjača među svim kanalima koji se emituju na kablu, bili su čak u jednom periodu bolji i od Granda i sve je išlo kako su i zamislili, ali nije sve tako bajno i idealno.

– Dragana nije mogla da veruje šta joj se dešava, posebno što su sabotaže bile u Srbiji odakle je. Te spletke s kolegama, te skidanje programa sa kablovske mreže, lažne afere i plasiranje laži u medije, ma svega je tu bilo – objašnjava izvor za Scandal i dodaje:

– Upravo zbog toga Dragana je i razmišljala o prodaji i baš je dugo na tu temu pričala sa Tonijem, međutim, ipak su doneli odluku da zadrže televiziju i da naprave nešto potpuno novo! Osmisliće novu programsku šemu, nove emisije, dovešće i nova lica i uskoro kreću udarno da rade. Probiće se na tržištu kao jedna od vodećih privatnih televizija, a ako imate u vidu da oni donose i tehnologiju iz sveta, znajte da će se o njihovoj TV tek pričati – završava izvor za pomenuti list.

Podsetimo, na njenu televiziju dolazili su svi pevači, plaćale su se reklame, o dijaspori da i ne govorimo, tamo su se najviše gledali, međutim, baš zbog tog uspeha krenule su sabotaže. haber.ba