‘TVRDIM DA SE LOŽIŠ NA ZVEZDANA’ Ćertić isprozivao Majine KRIVE NOGE i JEFTIN izgled, pa mu žestoko odgovorila: Odbijen si, pa si sujetan! (VIDEO)

Showbizz

I bogati plaču”

Tokom emmisije “Izbor potrčka” koju vodi Milan Milošević, u sukob su ušli Uroš Ćertić i Maja Marinković.

Meni su se smejali i govorili kako konobar može da bude pevač. Svi su mašili temu. Glamur je to što sam ja stalno u šortsu, a sinoć sam bio glumac. Zaradite zaradu, a ako vam niko ništa ne da, to govori o njemu – rekao je Mića.

Drago mi je da mi dosta zadrugara prilazi, i daju mi komplimente za džemper. Hvala mojoj dragoj osobi, i prestani to da radiš, ali što je mnogo mnogo je. Možete kupiti ovaj džemper na akciji za 38 hiljada, nema na instagramu. Adame ja i ti ne možemo nikad biti prijatelji. Sledeću pesmu ću posvetiti simpatiji “I bogati plaču”. Za mene bi pobedili Aleks, Milica i Miljan, ako je tema bila glamur jer slikate se nerealno, kao holivudske glumice, Miljan je pokidao. Što se tiče energije na bini, broj jedan je Matorina grupa, a tu negde i mi, Nenad, Cveta, Zorica i ja – rekao je Uroš.

Ko te je najviše razočarao? – pitao je Milan

Nisam čuo Božu, čuo sam samo kako pevuši. Ne može izgovor da bude matrica, ne znam brate. Kažeš da si otpevao najbolje što si mogao tog dana, a ne ne znam matricu, utišan mi je mikrofon i to. Tijana jako dobro peva na kauču, a svi kažu da je bila katastrofalna, nisam je čuo, a najbolji je bio Petrući ubedljivo – rekao je Uroš.

Za Maju si rekao da je nakaza – rekao je Milan.

Rekao sam da je bilo nakaradno. Nije bila u Vegasu, niti zna gde je Rino, a verovatno nikad neće ni biti, pa je uzaludno da objašnjavam – rekao je Ćertić.
Za mene ti izgledaš kao da si došao iz gradske čistoće iako to na tebi košta 38 hiljada dinara. Ako sam ja nakaza i nešto ponižavajuće za Marka, kako sam nedostižna za njega? Ja mislim da sam bila glamurozna na

svetskom nivou – rekla je Maja

Što se tiče odevne kombinacije, priznajem, i krivih nogu, podsećala je na Kristinu Agileru – rekao je Uroš.

Moje noge su najlepše, krive noge nemam. Moje telo je savršeno. Ne znam zašto me sad vređa, ako je hteo da me poseduje – rekla je Maja.

Kaže Uroš da nema šta da odgovori Belom Potoku – rekao je Milan.

Ti si atraktivna, se*s bomba i stvarno pucaš, ali jedno je šlihtanje, drugo je ovo – rekao je Ćertić.

Hvala, znam – rekla je Maja.

Tvrdim da se ložiš na Zvezdana, a on je šmeker koji nikad ne bi prevario svog partnera – rekao je Ćertić.

kurir.rs