Neopisiva sreća u domu Ace Ilića i Bilje Jevtić: Sin i buduća snaja obradovali ih najlepšim vestima (FOTO)

Showbizz

Sin Biljane Jevtić i Aleksandra Ilića je dete za primer. Osim toga štao je vredan student koji ređa sve desetke na Pravnom fakultetu, već je i požrtvovan dečko jednoj Anđeli. Ivan ne propušta trenutke da pokaže ljubav svojoj devojci koju je upoznao na fakultetu, a danas imaju poseban razlog za slavlje.

Naime, Ivan i Anđela su u vezi preko dve godine, a mladić je odlučio da podeli sa javnosti da danas obeležavaju okruglo 30 meseci veze. Ovaj značajni jubilej objavio je fotografijom iz izlaska sa svojom devojkom, napisavši „Mojoj devojčici i meni 30 meseci veze“.

Mladom paru smeši se budućnost puna sreće i ljubavi, a Ivan će sigurno ostati najveća podrška svojoj, kako joj tepa na društvenim mrežama, plavuši.

Ivanov zdrav odnos prema vezama ne čudi, jer njegovi roditelji važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na javnoj sceni, te je u tom toplom okruženju naučio kako se tretira dama.

Biljana i Aca Ilić venčali su se 1989. godine, nakon tri godine zabavljanja. Sina su dobili posle deset godina braka i, što u šali, što u zbilji, priznaju da su se svesno trudili da ga razmaze.

„Kad bi me pitali da li sam strog, govorio sam da nema vremena za spartansko vaspitanje, već samo za ljubav. Nećete pogrešiti ako dete bezuslovno volite, tako ćete samo napraviti čoveka koji će sutra tu istu ljubav prenositi dalje“, ispričao je Aca jednom prilikom.

hellomagazin.rs