OVO JE DOKTORKA DOBRINKA KOJU JE UBIO POMAHNITALI SIN NA VOŽDOVCU: Kolege se oprostile potresnom porukom (FOTO)

Region

Kolege doktorke Dobrinke Marić, koju je na brutalan način ubio sin Đorđe Marić u stanu na Voždovcu oprostile su od svoje najdraže lekarke.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici “Dom Zdravlja Bijeljina” izašla je potresna poruka kojom su kolege odale počast brutalnom ubijenoj lekarki.

– Naša draga dr Dobrinka će zauvek ostati u sećanju svojih kolega i pacijenata kao vedra, pozitivna osoba, vredna i požrtvovana koleginica, koja je svojom pozitivnom energijom bila najbolji lek i podrška svojim pacijentima – stoji ispod njene slike napisano.

Zvanični nalog doma zdravlja podsetio je na rad omiljene doktorke.

– Dr Dobrinka Marić, rođena je 25.07.1961. godine u Sarajevu. Bila je zaposlena u Domu zdravlja Bijeljina od 04.11.1996. godine. Komemoracija povodom smrti drage koleginice će biti održana u svečanoj sali Doma zdravlja Bijeljina, u srijedu 05.10.2022. godine u 11 časova. Sahrana će se održati na Novom groblju u Bijeljini u srijedu, 05.10.2022. u 13 časova – stoji u objavi.

Podsetimo Đorđe Marić brutalno je ubio svoju majku 30. septembra u stanu na Voždovcu kada joj je zadao nekoliko udaraca tupim predmetom po telu i glavi. Nakon toga tračo je izgubljeno ulicama Beograda i nasrno na devojku na motoru kod Vukovog spomenika.

– Kada je priveden u policiju pričao je nepovezano pa je kontaktirana porodica. Tada je sestra mladića otkrila da se nije čula sa majkom nekoliko dana. Posle toga pronađeno je telo žene u stanu bez znakova života sa nekoliko povreda po glavi i telu – objasnio je izvor.

Kurir.rs/JZU Dom zdravlja Bijeljina