MLADIĆ U BH. GRADU PAO KROZ OTVOR ZA LIFT, PRONAĐEN SLOMLJENE KIČME BEZ SVIJESTI

Zanimljivosti

Cazinjani, i ostatak bh. javnosti, potreseni su događajem koji je u proteklim danima pogodio taj grad.

Javnost je ogorčena jer je, kako navode, u klubu Adventage koji nema upotrebnu dozvolu zadobio teške povrede mladić Azur Terzić.

Kako navode, Terzić je sa svojim vršnjacima bio u tom objektu da bi kasnije bio pronađen u besvjesnom stanju iza objekta City centra gdje ga je slučajno pronašao skladištar. Tvrde da je mladić pao kroz otvor od lifta, kojeg nema a prostor koji je predviđen za njega nije zatvoren.

Da li ga je neko bacio, gurnuo ili je sam pao jer nije vidio od mraka ne znamo, ali znamo da takav objekat ne bi smio biti otvoren – navode.

Brzo se oglasila i porodica tvrdeći da su ogorčeni zbog ovog slučaja.

Dakle mi smo kao porodica ogorčeni, zbunjeni, bijesni, tužni. Taj fini momak je naš Azur Terzić, istaknuti košarkaš, student Burch Univerziteta u Sarajevu. Taj fini momak je sinoć sa svojim vršnjacima izašao „na muziku“ u poznatu cazinsku diskoteku. Taj fini momak je nađen u nesvjesnom stanju iza objekta City Centra gdje ga je slučajno pronašao skladištar. Na upit porodice o video nadzoru, zamislite niti jedna postavljena kamera u centru nije u funkciji, a iste su po projektu predviđene i treba između ostalog da su u funkciji, da bi se dobila upotrebna dozvola. Taj fini momak je hitno prebačen u Sarajevo i nadamo se dobrom ishodu po njegovo zdravlje. Također nam nije jasno da od toliko gostiju u diskoteci niko ništa nije primjetio niti vidio. Istina će kad tad doći na vidjelo, jer do tada odustati nećemo. Za slomljenu kičmu i pokušaj ubistva odustati nećemo! – poručili su.

Terzić je s teškim povredama hitno prebačen u Sarajevo, te se njegovi bližnji nadaju uspješnom oporavku. Dodali su da niko od gostiju u diskoteci nije ništa primijetio, ali da će bez obzira na sve istrajati u pokušaju da saznaju istinu, jer kako tvrde, riječ je o pokušaju ubistva.

hayat.ba