DEČKU DALA BUBREG, SPASILA MU ŽIVOT, A ON JE PREVARIO: Da Bi Okajao Grehe, Uradio Je NEZAMISLIVU Stvar

Zanimljivosti

DEČKU DALA BUBREG, SPASILA MU ŽIVOT, A ON JE PREVARIO: Da bi okajao grehe, uradio je NEZAMISLIVU stvar

Možete li da zamislite situaciju da nekome spasite život, a ta osoba vas povredi najviše u životu? Upravo se to desio Kolin Le, ali se ona za svoju dobrotu nije pokajala, iako joj dečko, za kojeg je trebalo da se uda, zabio nož u leđa, i to ne jedan, nego hiljadu! A zahvaljujući njoj je iščupan iz kandži sigurne smrti!

Nedavno je ova tiktokerka podelila priču o svom dobrom delu sa neočekivanim ishodom. U videu koji je objavila, Kolin je slavila, jer je njen dečko dobio drugu priliku za život, nakon što mu je ona donirala bubreg! Međutim, slavlje je kratko trajalo, jer je ubrzo saznala da ju je posle toga prevario, bez ikakvog pardona!

Svog, sada već bivšeg dečka, upoznala je 2015. godine, a posle samo nekoliko meseci veze, on se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Bila mu je neopgodna hitna transplantacija bubrega, i Kolin je odlučila da bude donor. Kolin je dodala da je u to vreme bilo važno brzo reagovati.

– U vreme kad smo se upoznali, on je već bio na peritonealnoj dijalizi, što je značilo da mu je funkcija bubrega već bila ispod 5 odsto, pa sam se osećala loše, bilo je hitno i bio mu je potreban bubreg što je pre moguće. On tehnički nije od mene tražio bubreg, ali mi je pomogao da se testiram – priča Le.

Sa druge strane, pokazivao joj je brošure o tome koga treba da nazove, ako želi da sazna da li je ona prikladna za doniranje bubrega. A svoje stanje nikada nije krio. Kako nije mogla da dozvoli da mu se nešto loše desi, Kolin je odlučila da svom dečku donira bubreg i tako mu umnogome poboljša kvalitet života! Međutim, zahvalio joj se na “veoma lep način”.

– Videla sam kakav je bio i koliko se borio sa zdravljem, pa me to već uverilo da želim da mu pomognem najviše što mogu. Posle operacije nastavili smo sa svojom vezom i sve je bilo u redu narednih sedam meseci – priča tiktokerka.

Odlazak na jedno momačko veče je sve promenio. Rekla je da je njen bivši dečko, koji je pre toga bio na momačkoj večeri, nenajavljeno došao kod nje kako bi joj rekao da ju je prevario.

” Nenajavljeno je došao kod mene, kako bi mi reako da me je prevarrio. Moja početna reakcija bila je povređenost i izdaja. Bio je okoreli hrišćanin i uvek se držao svog morala tokom naše veze, tako da me je definitivno šokiralo kako me je tako izdao, nakon svega što sam učinila za njega. Osećala sam se iskorišćenom – kaže Kolin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Colleen Le (@colleeeniie)

Zbog svojih osećanja prema njemu, dala mu je drugu priliku.

– Iskreno govoreći, razmišljajući unazad, ne znam zašto sam mislila da će mu ta prilika išta značiti, naš odnos je bio poljuljan. Mislila sam da ću ostatak života provesti s njim. Tri meseca posle toga smo imali svađu preko telefona, a kada je on naglo prekinuo razgovoror, jer je morao da čita Bibliju – iskrena je Le.

Kako je insistirala na razgovoru, on je raskinuo sa njom!

– Rekla sam mu “Ne, možemo li samo da razgovaramo o tome?” To ga je upravo toliko razjarilo da je jednostavno raskinuo sa mnom i rekao mi: “Ako je Bog želeo da budemo zajedno, onda ćemo na kraju opet pronaći zajednički put – priča, i dalje šokirana, devojka.

Zatim je spustio slušalicu i blokirao Kolinin broj, kao i sve njene profile na društvenim mrežama. Devojka naglašava da je bila očajna nakon raskida i da je bol pogoršavala činjenica da je svoj bubreg donirala svom bivšem dečku.

– Stvarno sam mislila da ću ostatak života provesti s njim i volela sam ga toliko da sam mu spasila život. Sama činjenica da je tako lako raskinuo vezu sa mnom, i učinio mi da se osećam kao da nikad nisam postojala u njegovom životu, bilo je stvarno teško preboleti – zaključila je.

Posle dva meseca srtigla joj je poruka od njega. Hteo je da je izvede na večeru, bas u periodu kada je bila godišnjica njene donacije.

– Nisam odgovorila, jer sam osećala da mi se obratio samo zbog osećaja krivice. Uprkos krajnjem ishodu, ipak ne bih povukla spasavanje njegovog života – priznala je Kolin.

(stil.kurir.rs)