Tražila Od Verenika Da Na Venčanje Ne Dovede Ćerku (9) Iz Prvog Braka: Njegov Gest Šokirao Je Sve

Zanimljivosti

Tražila od verenika da na venčanje ne dovede ćerku (9) iz prvog braka: Njegov gest šokirao je sve

Korisnik Reddita objavio je priču o tome šta mu se dogodilo u junu ove godine kada je trebalo da se venča ženom u koju je bio zaljubljen poslednje tri godine života.

Muškarac je posle razvoda, kako kaže dugo bio sam, da bi potom upoznao, kako je verovao, “ljubav svog života”.

– Veza je trajala tri godine i konačno sam je zaprosio. Pristala je, bili smo u oblacima od sreće. Ipak, kada je došlo vreme za planiranje venčanja, ranila me je za ceo život. Rekla mi je kako veruje da za moju devetogodišnju ćerku iz prvog braka nema mesta na venčanju. Smatrala je da ulazim u novo poglavlje života i da tom prilikom ne smem ništa da ‘vučem’ iz prošlosti – napisao je korisnik Reddita.

Ostao je bez reči. Nije mogao da shvati kako je moguće da žena koju je toliko idealizovao u prethodnom periodu i koja se najnormalnije slagala s njegovom ćerkom ne želi da je vidi na venčanju.

– Nije imala decu, pa nije mogla da razume moj bol. Samo roditelj to može da shvati. To što je rekla, kao da mi je srušila sve snove o budućem zajedničkom životu. Naredne večeri popričali smo ozbiljno i kada sam uvideo da je ozbiljna i da ne želi da odstupi od ideje da bojkotujemo moju rođenu ćerku, raskinuli smo. Nisam se pokajao nijednog momenta. Posle me je zvala telefonom, molila me za oproštaj naglasivši da je želela da ona kao mlada bude u prvom planu, a ne jedna devojčica. Kako je dalje pričala, tako mi se sve više i više gadila. Nikad je posle te večeri više nisam video – napisao je neimenovani muškarac.

Njegova odluka da ne raskine veridbu šokirala je familiju i prijatelje jer su svi verovali kako mu je buduća žena nešto najsvetije, odnosno da je “oslepeo” pored nje.

– Mnogima se nije dopadala moja verenica, ali su bili dovoljno fini da mi to ne govore. Mislim da sam ih zapanjio odlukom da stanem na ćerkinu stranu – napisao je on.

Neki korisnici Reddita prepoznali su se u priči.

“Tako je meni muž zabranio da dovedem na venčanje bivšeg iako smo ostali u jako lepim i prijateljskim odnosima”, “Ti si pokazao stav, ja nisam. Nisam smeo da zovem oca na venčanje, jer se užasno slagao s mojom verenicom. Odabrao sam nju. Kajem se i danas zbog toga. Nikad sa ocem nisam izgladio to”, bili su neki od komentara.

(objektiv.rs)