Kolinda je dobila novi posao: Rješavat će svjetske probleme

Region

Bivša hrvatska predsjednica na svom Facebook profilu je objavila da je izabrana u upravno vijeće Concordia grupe: ‘Nadam se da ću pridonijeti njezinoj misiji i strateškoj viziji društvenog utjecaja’

Kolinda Grabar-Kitarović se na svom Facebook profilu pohvalila da je izabrana u upravno vijeće neprofitne i nevladine organizacije Concordia.

– Concordia sa zadovoljstvom objavljuje da se bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović pridružila Upravnom vijeću. Osim što je bila prva predsjednica Hrvatske, Grabar Kitarović obnašala je dužnost veleposlanice i bila viša dužnosnica NATO-a – objavila je Concordia, a bivša predsjednica je prenijela na Facebooku.

– Zajedno s izvanrednim vodstvom Concordije, nadam se da ću pridonijeti njezinoj misiji i strateškoj viziji društvenog utjecaja kroz promicanje smislenog dijaloga, međusektorskih partnerstva i izgradnju mostova unutar i između društava – komentirala je Grabar-Kitarović svoj novi angažman za N1.

Concordia je najpoznatija po svom godišnjem samitu koji se održava u New Yorku, a djelovanje organizacije je usmjereno poticanju javno-privatnih partnerstva između poslovnih, vladinih i neprofitnih organizacija za rješavanje najugroženijih i najhitnijih svjetskih problema.

24sata