FOTO Emotivni Charles potpuno se slomio na majčinu pogrebu

Svijet

Kamere su u povorci uhvatile uplakanog Charlesa III. Nije mogao sakriti svoje emocije. Svi su pratili poteze članova kraljevske obitelji. Mnogi su primijetili i dolazak Meghan Markle, koja se pojavila s posebnim nakitom

Kralj Charles III. (73) nije mogao suspregnuti emocije na državnom ispraćaju svoje majke, kraljice Elizabete II. Najtužnije trenutke snimile su i kamere.

Potpuno ga je slomila majčina smrt i njezin posljednji ispraćaj.

Članove obitelji, uključujući Charlesa, kraljicu suprugu, Camillu (75), princa i princezu od Walesa Williama i Kate te njihovu djecu, princa Georgea (9) i princezu Charlotte (7), te princa Harryja (38) i Meghan Markle (41) pratio je cijeli svijet. Svi su gledali njihove poteze.

Tako su mnogi primijetili da je Meghan na pogreb stigla u crnini s dodatkom naušnica koje joj je poklonila voljena kraljica Elizabeta II.

Na ispraćaju u Westminsterskoj opatiji pojavili su se i brojni svjetski čelnici, predsjednici, premijeri… Pa i naš predsjednik Zoran Milanović (55) sa suprugom Sanjom Musić Milanović (53). Veliki broj ljudi kraljičin sprovod gledao je i od kuće putem prijenosa uživo.

24sata