Pucnjava kod Karlovca, jedna osoba ubijena, a dve ranjene – ubica uhapšen

Region

Jedna osoba je ubijena a dve ranjene u pucnjavi na Kamenskom i Lemić Brdu u Karlovcu, javila je Radio Mrežnica. Građani javljaju da je sve puno policije i hitne pomoći, a policija je za Radio Mrežnicu potvrdila da imaju akciju. Poznat je identitet počinioca, osoba je s Lemić Brda, svedoci javljaju da je pokušao da zapalii vlastitu kuću.

Što se tačno dogodilo još uvek nije poznato, neki su građani po Fejsbuku objavili upozorenja da je na ovom području večeras sve puno policije, ali i da ima ozleđenih osoba. Ono što je sigurno jest da su se čuli hici, neslužbeno doznaje Radio Mrežnica, i to iz puškomitraljeza.

Policija je izdala saopštenje.

„Danas nešto pre 18.30 časova policija je primila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, grad Karlovac.

Na lice mesta brzo su upućene policijske ekipe koje su pronašle jednu mrtvu i jednu povređenu osobu. Radeći na terenu, policijski službenici su ubrzo na Lemić Brdu pronašli lice koje se dovodi u vezu sa ovim događajem, a koje je sada pod policijskim nadzorom. Na terenu nema opasnosti za građane i stanovnike pomenutog naselja.

Nezvanično se saznaje da je počinilac stariji muškarac, penzioner koji je iz puškomitraljeza ubio jednog muškarca, a drugog teško ranio. Hitnoj pomoći neko vreme nije dozvoljavao da dođe do povređenih .Kako Radio Mrežnica nezvanično saznaje, on je uhapšen oko 20.45 časova.

Poznat je identitet počinioca, osoba je s Lemić Brda a svedoci javljaju da je pokušao da zapali vlastitu kuću.

nova.rs