Nakon dužeg perioda Slavica Rokvić konačno u javnosti: Sva u crnom, ali blista pored sina Nikole

Zanimljivosti

Slavica Rokvić pre skoro godinu dana ostala je bez voljenog supruga Marinka, ali je hrabo nastavila dalje. Sinovi Nikola i Marko, kao i njihove porodice, Slavici su najveća podrška i vetar u leđa u svakom momentu.

I pored teških trenutaka, osmeh i dalje krasi njeno lice i raduje se svakom novom danu. Zato je i pristala na poziv starijeg sina da mu se pridruži na beogradskoj premijeri filma „Sveta Petka ‒ krst u pustinji“.

Slavica je za ovu priliku odabrala crni kombinezon i oduševila prisutne svojim pojavljivanjem. Plava, nasmejana i sa jednim detaljem koji naslućuje samo radost i vedrinu. Naime, crnu kombinaciju Slavica je osvežila prelepim zlatnim mokasinama i kaišem u sličnoj nijansi i time po ko zna koji put pokazala da je žena od stila.

Da je osoba velikog srca, pokazala je jednim gestom kojim je svojevremeno oduševila javnost. Naime, upravo Slavica je osoba koja je, kada je saznala da Marinko ima vanbračnog sina, učinila sve kako bi ih spojila. Inače, porodica Rokvić uskoro će biti bogatija za još dva člana, budući da oba brata čekaju prinove.

 hellomagazin.rs