Vujiću je u incidentu na sajmu slomljen nos, imao 1,5 promila?

Region

Nakon što je objavljeno da je Antun Vujić jer je na sajmu u Virovitici primio ženu za stražnjicu, iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi poslali su demantij. Navodno je imao 1,52 promila

Incident s Antunom Vujićem, ravnateljem Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR), na ovogodišnjem međunarodnom sajmu poduzetništva, obrtništva i poljoprivrede, dobio je večeras novi zaplet, nakon objave novih detalja, ali i fotografije koja pokazuje ozlijeđenog Vujića na podu.

Kako piše Telegram, Vujiću je nakon incidenta izmjereno 1,52 promila alkohola.

Kako su izvijestili, Vujić je napadnut nakon što je, navodno, uhvatio jednu ženu za stražnjicu, a potom ga je udario njezin suprug.

Ubrzo nakon medijskih napisa, stigao je demantij iz Agencije. Istaknuli su da je ravnatelja napao nepoznati počinitelj.

Ističemo da ravnatelj Vujić ni na koji način nije izazvao incident, a osobito se nije neprimjereno i nedolično ophodio prema ikome od prisutnih- navode iz Agencije, dodali su u službenom priopćenju. Oni su pak rekli da je Vujić zatražio pomoć liječnika, a da nije ozlijeđen. No, fotografija prikazuje Vujića na podu, a Telegram navodi da mu je dijagnosticiran prijelom nosne kosti.

Jutros je i Vujić za Telegram izjavio da je bio u fizičkom obračunu, ali je negirao da se nedolično ponašao te da ga je udario čovjek, čije motive ne može dokučiti.

24sata