Djevojke se obračunale u ringu, mama Mirjana zaključila: ‘Vidio se strah u Patricijinim očima…’

Zanimljivosti

Antonijevim djevojkama buduća svadba nije ni na kraj pameti jer su dan započele borbeno. Mama Mirjana djevojke je odvela na boks kako bi odmjerile snage i izborile se za Antonia

U showu ‘Ženim sina?’ odvijaju se pripreme za četiri velike svadbe, ali svi roditelji nisu jednako angažirani oko zadatka koji im je dodijeljen.

Antonijevim djevojkama buduća svadba nije ni na kraj pameti jer su dan započele borbeno. Mama Mirjana djevojke je odvela na boks kako bi odmjerile snage i izborile se za Antonia, a Melinda je od svih djevojaka najozbiljnije shvatila taj izazov.

– Melinda je malo to sve preozbiljno shvatila. Ako sam joj popustila pobjedu u ringu, ne mora značiti da bih joj prepustila tako lako Antonia – komentirala je Patricija koja se iz prve ruke uvjerila da s Melindom nema šale nakon što se s njom našla u ringu.

– Vidio se strah u Patricijinim očima – zaključila je mama Mirjana koja je preuzela ulogu suca.

Sljedeća se u ringu s Melindom našla Mihaela.

– Melinda je nabrijana otkad se rodila, mislim da je ona doktora s nogom opalila pri porodu. Da je mene Melinde strah, ja bi nosila sprej za komarce sa sobom – rekla je Mihaela.

Dok su kod Obradovića djevojke bile fokusirane na boks, kod Popovića je sva pažnja bila usmjerena isključivo na planiranje svadbe. Mama Sanja odlučila je napraviti još jedan neizostavan korak prema svadbi iz snova, pa je tako djevojke odvela na isprobavanje dizajnerskih vjenčanica u atelje poznate dizajnerice Matije Vuice.

– Djevojke i Sebastiana vodim kod naše, slobodno mogu reći a da ne pretjeram, svjetski poznate dizajnerice Matije Vuice i idemo birati prekrasne haljine – uzbuđeno je rekla mama Sanja koja djevojkama želi pružiti najljepše moguće iskustvo.

Djevojkama se pridružio i Sebastian, kojeg je dizajnerica potjerala iz ateljea kako ne bi vidio djevojke u vjenčanicama.

Dok su djevojke isprobavale vjenčanice, mama Sanja je zaljubljeno promatrala raskošne modele haljina i za sebe odabrala najdražu vjenčanicu, pa na kraju zaključila da djevojkama neće ostaviti puno izbora:

– One neka Matija biraju, na kraju ćemo mi odlučiti koju će obući.

Djevojke su bile oduševljene haljinama, ali Marinela je i u prekrasnoj kreaciji pronašla opasku.

– Vjenčanica je baš lijepa i lijepo izgledam u njoj, ali se ne osjećam posebno – zaključila je Marinela kojoj se, izgleda, odabir mame Sanje nije u potpunosti svidio.

Veselo isprobavanje vjenčanica završilo je druženjem koje ipak nije bilo toliko veselo. Sebastian, koji se pridružio djevojkama, primijetio je da među njima postoje tenzije, pa je odlučio ispitati situaciju.

Tenzije postoje, definitivno, ali ne želim o tome pričati – isključivo je rekla Marinela koja je ubrzo ipak priznala kako misli da su se svi urotili protiv nje. Problem je nastao između nje i Georgette, ali su raspravu oko toga ipak odlučile odgoditi za neka buduća vremena.

U domovima kandidata rastu tenzije, a stalna konkurencija među djevojkama dodatno otežava situaciju. Što će se novo dogoditi na putu kandidata prema pronalasku idealne žene, ne propustite doznati u sljedećoj epizodi showa ‘Ženim sina?’.

24sata