VIDEO Pijani Vučić baljezgao na sajmu vina, savjetnica mu uzela čašu, a on viknuo: A ne, ne, ne!

Region

Sine hoćeš ti probati umjesto tate? Tata će poslije tebe, sin pije zajedno sa mnom. Trebao vam je ovdje i moj sin pomagati, ali izgleda da se ulijenio, što ne pomažeš, poručio je Vučić svom sinu Danilu

Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu.

Govorio je tako predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u Beogradu gdje je održan sajam “Vinska vizija Otvorenog Balkana”, a upravo Vučić je bio domaćin liderima Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore. U jednom trenutku vidno veselom Vučiću, savjetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je oduzeti čašu, ali ju je on uzeo natrag i nastavio pijuckati vino.

– Samo ja da probam – rekla je Suzana Vasiljević, koja je nakon gutljaja vina iz iste čaše krenula vraćati Vučićevu čašu na štand, ali je on se nije dao:

– A, ne, ne, ne… – rekao je predsjednik Srbije i uzeo natrag čašu vina od čovjeka sa štanda.

– Ona se boji da sam pio previše, to je u redu – rekao je Vučić na engleskom jeziku kad je uzeo svoju čašu, a na što se Vasiljević nadovezala s komentarom da “nije uplašena, već da ga albanski premijer Edi Rama čeka”.

Vasiljević je dalje u jednom trenutku pokušala predsjednika uhvatiti za ruku, vidi se na videu, ali se on izmaknuo i ošinuo je pogledom, nakon čega se ona odmakla od predsjednika. Na ovom vinskom sajmu su u prijenosu uživo ljudi mogli vidjeti i tenisača Novaka Đokovića i predsjednikovog sina Danila Vučića.

– Sine hoćeš ti probati umjesto tate? Tata će poslije tebe, sin pije zajedno sa mnom – rekao je Vučić sinu Danilu. Predsjednik se onda u pohvalio i kako njegov sin zna “poslužiti vino, te da radi u jednoj vinoteci”.

– Trebao vam je ovdje i moj sin pomagati, ali izgleda da se ulijenio, što ne pomažeš – pitao je Vučić Danila.

– Ponudi gosta, posluži vino, dajte čaše, posluži vino… On radi u toj vinoteci, to je jedna dobra vinoteka, moj sin zna uslužiti i sve… Vidiš kako zna koliko treba natočiti. Gosti su obišli i štand Novaka Đokovića na Sajmu.

Evo ga Novak, dajte Ramu, dajte Ramu – uzvikivao je Vučić, a nakon pozdravljanja sa tenisačem Vučić je nastavio s “evo sad će Edi”.

Nakon vinskog sajma, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je večeru za goste samita u okviru inicijative Otvoreni Balkan, piše Nova S.

24sata