Poziv Kruži Mrežama: Berite Šljive Kod Dodika Za Crkavicu, Pa Na Druženje (FOTO)

Region

Poziv kruži mrežama: Berite šljive kod Dodika za crkavicu, pa na druženje (FOTO)

Ekonomska analitičarka Svetlana Cenić objavila je na svom Tviter nalogu poruku iz Viber grupe u kojoj član SNSD-a Aleksandar Babić navodno poziva zainteresovane da beru šljive na imanju Milorada Dodika, za tričavu naknadu.

Evo, meni proslijedili, a ja nisam na taj način druželjubiva. Možda biste vi htjeli“, napisala je Svetlana Cenić uz priloženu fotografiju.

Na njoj se nalazi printskirn poruke sa Vibera, iz grupe Opštinskog odbora u kojoj ima više od 200 osoba. U njoj odbornik SNSD-a Aleksandar Babić poziva zainteresovane za rad – za naknadu od 10 feninga, ali i druženje sa Miloradom Dodikom.

“Pozdrav svima. Da li ima neko zainteresovan da ide sada u četvrtak kupiti šljive u voćnjak predsjednika Milorada Dodika? Obezbjeđen prevoz i hrana. 10 feninga po kilogramu. Poslije toga druženje s njim i odmor”, naveo je odbornik SNSD-a u poruci.

Ispod poziva, Dodikov pulen ostavio je i anketu u kojoj članovi grupe, a pretpostavlja se i stranke, treba da se izjasne da li će doći ili kasnije javljaju svoju odluku.

novi.ba