Doktori je proglasili mrtvom, a curica (3) se probudila u lijesu! Majka vikala da je izvuku van

Svijet

Na sprovodu su shvatili da je djevojčica živa. Majka je vidjela po staklenom poklopcu da joj curica diše. Prebacili su je u istu bolnicu gdje su je pogrešno proglasili mrtvom. Ali bilo je prekasno…

Djevojčica (3) probudila se na vlastitom sprovodu, nakon što su je liječnici proglasili mrtvom, javlja Mirror.

Camila Roxana Martinez Mendoza, iz Meksika, proglašena je mrtvom u srijedu, 17. kolovoza. Naime, tada su joj liječnici prvi puta živu proglasili mrtvom, što je dovelo do toga da se probudila na sprovodu.

Incidenti su se dogodili u bolnici Salinas de Hildalgo u državi San Luis Potosi, u središnjem Meksiku.

Camilina majka, Mary Jane Mendoza, rekla je da je trogodišnjakinja povraćala i imala bolove u trbuhu uz temperaturu.

Odveli su je pedijatru u Villa de Ramos, koji se nalazi sjeverozapadno od San Luis Potosija, a pedijatar je rekao Camilinim roditeljima da je odvedu u bolnicu. Zbog dehidracije liječnici su joj propisali paracetamol.

Nekoliko sati kasnije, nakon što su Camilini roditelji primijetili da joj se stanje pogoršalo, vratili su je u bolnicu gdje je primljena između 21 i 22 sata prije nego što je proglašena mrtvom.

– Dugo im je trebalo da je spoje na kisik – kazala je majka malene djevojčice

Njezina majka je pojasnila kako je bila odvojena od tijela svoje kćeri te dodaje kako sljedećeg dana, tijekom pogreba svoje kćeri, primijetili su kako se dio staklene ploče na lijesu magli.

Sudionici sprovoda smatrali su da žena halucinira te nisu otvarali lijes.

U jednoj trenutka njezina majka je rekla “djevojčica je otvorila oči” pa su odlučili otvoriti lijes te shvatili kako to nisu bile halucinacije.

Odmah su pozvali medicinsku sestru, koja je stigla za nekoliko minuta i potvrdila da je djevojčica živa pa su odlučili pozvati hitnu pomoć, ali nažalost, na putu do bolnice, Camila je zaista izgubila život.

Camila je zatim vraćena u bolnicu gdje je po drugi put proglašena mrtvom.

Prema riječima glavnog državnog odvjetnika Josea Luisa Ruiza, slučaj se istražuje i obdukcija je u tijeku.

24sata