UZNEMIRUJUĆI VIDEO IZ GRČKOG LETOVALIŠTA: Sestre iz Srbije tvrde da su napadnute, POGLEDAJTE ŠTA SE DESILO! VIDEO

Svijet

Na Tviteru se pojavio video koji je okačila devojka koja stoji iza profila @Andjela184 a u kom objašnjava kako su ona i sestra napadnute u Grčkoj.

„Sestra i ja smo napadnute od strane nepoznate žene u mestu Polihrono u Grčkoj. Molim vas podelite da bi što više ljudi videlo i znalo“, stoji u opisu videa.

Ona u komentarima objašnjava: “Naime, krenule smo da prošetamo do plaže ujutru oko 7 sati, kada nas je presrela i na grčkom pokušala da objasni kako je slepa i kako joj treba pomoć da pređe magistralu. Žena je delovala normalno čak je nosila i uniformu hotela, što mi je donekle dalo sigurnost da mogu da joj pomognem.”

“Na pola pređenog puta krenula je da me vuče dijagonalno, u pravcu nekoliko parkiranih automobila. Jedva sam se otrgla dok ju je sestra držala s leđa. Sestra inače snima vlogove, pa je sasvim slučajno zabeležila deo, snimak je prilično uznemirujuć. Pazite se ljudi!”

Iz videa se međutim ne može zaključiti koje su bile stvarne namere ove žene, i ko je ovde zapravo žrtva. U komentarima bilo je onih koji su smatrali da su devojke trebale da prijave slučaj policiji, ukoliko se radilo o napadu. Na pitanje da li su to učinile, jedna od napadnutih devojki je odgovorila: “Nismo prijavile, danas nam je bio poslednji dan na moru, tako da bi agonija sa tim potrajala ko zna koliko. A i samo smo turisti protiv njihove građanke, pitanje je koliko bi bili objektivni.” Dodala je i da su se vratile za Srbiju i da su na bezbednom.

“Bože sačvaj naježila sam se… ovi krici… nije mi dobro”, napisala je jedna komentatorka.

Druga je dodala: Ko zna kakve su joj namere bile, dobro ste prošle, ovo je jezivo.”

Kurir.rs/Nova