OTIŠLA NA TRETMAN KOJI PRIŽELJKUJU MNOGE ŽENE, ALI STVARI SU POŠLE PO ZLU: NE MOGU PITI NI GOVORITI

Zanimljivosti

Žena koja se podvrgnula zahvatu “okretanja usana” rekla je da ga ne bi preporučila nikome ko želi promijeniti oblik usana – jer joj je bilo teško govoriti, piti, pa čak i puhati u šoljicu čaja da se ohladi.

Žena, po imenu Pamela, nije bila zadovoljna rezultatima svojeg zahvata i nazvala ga je “najiritantnijom stvari ikada” te inzistira na tome da će ubuduće koristiti punila za usne.

Lip flip uključuje ubrizgavanje botoksa u gornju usnicu i najčešće ga koriste osobe koje imaju vrlo tanku gornju usnu, a žele više volumena kako bi im gornja usna bila jednako punašna kao i donja.

Rezultati zahvata često traju kraće nego fileri, pa je Pamela priznala da je prvo odlučila isprobati okretanje usana jer je to bila manja obveza nego izravno staviti filere – iako je mrzila svoj novi izgled.

U videu koji je podijelila na svom TikTok računu @pamelaaaaa903 žena je snimila samu sebe prije nego što je otišla na zahvat, a zatim ponovo pet dana nakon što je to učinila.

Rekla je:

Danas je peti dan nakon mog okretanja usana i to je nešto najiritantnije ikad. Vidim malu razliku, ali sve je u sredini mojih usana, a ne toliko sa strane. Stvarno je neugodno kada govorim i kada izgovaram riječi poput ‘bobby’.
Pamela je zatim prošla kroz neke druge “iritantne stvari” u kojima je ovaj postupak spriječio, uključujući stavljanje ruža za usne – budući da ne može protrljati usne kako bi ravnomjerno rasporedila proizvod.

Dodala je:

Još jedna dosadna stvar koju ne možete učiniti je puhati u šoljicu čaja. Popiti piće također je izazov. Pokušati ga zadržati u ustima zapravo je jako teško.
Tekst na videu je glasio:

Lip flip (botoks u gornjoj usnici) prije i poslije: ne bih preporučila nikomu – dok je žena u opisu napisala i: “Držite se filera! Rezultati nisu vrijedni nerviranja.”
Komentatori videa bili su podijeljeni oko Pameline nevolje, ali mnogi od njih nisu mogli, a da ne ostave posprdnuu poruku koja je ismijavala isječak.

Jedna je osoba rekla: “Izgubila sam kad si pokušala trljati usne jednu o drugu.” Dok je druga dodala: “Ovo je jako smiješno. Nadamo se da će uskoro nestati.”

Drugi su željeli podijeliti svoja iskustva s okretanjem usana, a nekoliko ih je inzistiralo na tome da nisu naišli na probleme i da im se zapravo svidjelo što su napravili taj postupak.

@pamelafbeauty

Stick to filler! Results are not worth the annoyance 😵‍💫 #lipflip #botox #beforeandafter #beauty #lipflipresults

♬ original sound – Pamela

hayat.ba