OSVANULA SLIKA DONALDA TRUMPA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Evo Kako Izgleda Njegovo Lice Zapravo

Svijet

OSVANULA SLIKA DONALDA TRUMPA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Evo kako izgleda njegovo lice zapravo

Bivši američki predsednik Donald Tramp pojavio se juče na golf turniru u svom klubu Bedminsteru u Nju Džerziju. Bivši američki predsjednik se pojavio bez pudera zbog čega je njegov ten izgledao potpuno drugačije od onoga na šta smo se navikli. Nema više onog iskvarcovanog, narandžastog lica zbog kojeg su mu se mnogi smejali. A čim su fotografije nenašminkanog Trampa ugledale svjetlo dana, te slike su počele da se komentarišu na društvenim mrežama.

Narandžasti ten Donalda Trampa koji je nosio godinama i pored njegove ništa manje neobične frizure spada u zaštitne znake njegovog prepoznatljivog imidža.

Pogledajte kako to Donald Tramp izgleda bez trunke šminke.

“Izgleda kao Dart Vejder kada skine masku”, ”Iako to ne odobravam, razumijem zašto koristi sprej za tamnjenje”, ”Izgleda kao da je pio iz pogrešnog grala”, komentarišu na Tviteru.

Donald Tramp (76) izgleda kao većina muškaraca njegovih godina, ali imajući u vidu višegodišnji staž u promovisanju narandžastog tena i sve ostalo što prati američkog milijardera, ovakvi komentari nisu nikakvo iznenađenje.

Na sportskom događaju u Nju Džerziju bili su i Kejtlin Džener, golfer Dastin Džonson, Trampov sin i kćerka Erik i Ivanka Tramp, koja je došla sa suprugom Džaredom Kušnerom koji je nedavno otkrio da se izborio sa rakom štitne žlijezde.

(Novi.ba/Stil)