Pišek u Beogradu, a Miša Grof bio u Zagrebu: Angažirao sam odvjetnika, dobit će što je njeno

Showbizz

Nikolina je posjetila grob pokojnog supruga Vidoja, a njezin svekar je umoran jer se vratio iz Zagreba. Smatra kako je Nikolina u Beograd došla ‘po svoje’

Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se mjerio onim što više ne postoji. Ovako se miješaju utvare i život, pa nema ni čistog sjećanja, ni čistog života. I ja znam da mogu i hoću. Čak i na ovom mjestu koje boli najviše. Samo ljubav može sve, rekla je Nikolina Ristović ex Pišek (46), koja je danas stigla u Beograd. Njezin svekar, Miša Grof sinoć se vratio iz Zagreba. Nikolina je otkrila koliko ostaje u Beogradu, a Miša što je radio u Hrvatskoj za srpske medije.

– Ne bih govorila o tome, došla sam samo na nekoliko sati – rekla je Nikolina za Informer i na pitanje da li će ići na suprugov grob odgovorila:

– Već jesam.

Njen svekar, Miša Grof ne krije da je iznenađen.

Niti znam da je u Beogradu, niti znam razlog njenog dolaska jer sam ja sinoć stigao iz Zagreba – rekao je Miša i otkrio što je radio u Zagrebu

– Angažirao sam odvjetnika – priča on i otkriva da li je bio u vili sina i snahe koja je u izgradnji:

– Ne, ne, nisam bio tamo, ali redovno od jedne agencije dobivam fotografije – priča Miša Grof i kaže da ne vjeruje da je Nikolina bila na groblju:

Ne vjerujem ja u to – kazao je on i na pitanje da li Nikolina ima pristup stanu u kom je živjela sa Vidojem, Miša Grof je odgovorio:

– Kako da ne, naravno.

Za Kurir je rekao da se s Nikolinom nije čuo ni vidio, a smatra da je ona došla u Beograd ‘po svoje’.

– Malo sam umoran jer sam putovao noćas, malo prije sam stigao iz Zagreba. Pored svega što me snašlo umor je najmanji problem. Bio sam u Zagrebu kako bi odvjetnicima potpisao punomoć, radi se o nekom sporu. S Nikolinom se nisam ni čuo ni video, od vas čujem da je došla u Beograd. Moguće da je došla zbog imovine, ne znam. Ona će dobiti sve što je njeno, nije problem, ali što je to ona zaradila i što je njeno?! – rekao je Miša Grof za Kurir.

24sata