FOTO Naše zvijezde su na tepihu izbacile nogu kao Angelina Jolie

Showbizz

FOTO Naše zvijezde su na tepihu izbacile nogu kao Angelina Jolie

Prva na listi je influencerica Ella Dvornik. Pojavila se u bijeloj haljini s dubokim prorezom na nozi i dekolteom koji je jedva prekrio njezine grudi

Prošao je još jedan ‘Hall of Fame’ party. Domaće zvijezde ponosno su prošetale crvenim tepihom i pokazale svoje poprilično zanimljive odjevne kombinacije. Nosile su se haljine bez gaćica, tangice, isticao se dekolte, stražnjica… Odjevalo se zaista svašta, a sve u namjeri kako bi se privukla pozornost. Neke od dama su, čini se, pronašle inspiraciju kod Angeline Jolie (47). Odjenule su haljine s prorezima te ‘izbacile’ nogu kao i glumica na jednom od crvenih tepiha. O kome je točno riječ, donosimo vam u nastavku.

Prva na listi je influencerica Ella Dvornik (31). Pojavila se u bijeloj haljini s dubokim prorezom na nozi i dekolteom koji je jedva prekrio njezine grudi.

Sementa Rajhad (31) odjenula je dugu haljinu sa šljokicama.

Srpska pjevačica Lepa Brena (61) za ovu glamuroznu večer odjenula je dugu žutu haljinu, naravno s visokim prorezom, koji je istaknuo njezine vitke noge. Cijelu kombinaciju upotpunila je šeširom u istoj boji, srebrnim cipelama i torbicom.

Poduzetnica Snježana Schillinger ex Mehun (50) istaknula je noge u zlatnoj haljini sa šljokicama, a voditeljica Josipa Pavičić (43) u crnoj.

Visoki prorez nije zaobišla ni trudna Franka Batelić (30). Pojavila se u plavoj haljini, a kombinaciju je upotpunila plavom torbicom, štiklama te narukvicama iste boje.

24sata