SUBOTIĆKA GRMI U KOŽNOM MINIĆU 10 DANA NAKON OPERACIJE: Uvećala gru*i i gu*u, pa se utegla u haljinu i POKAZALA S*KSI TELO! (FOTO)

Showbizz

SUBOTIĆKA GRMI U KOŽNOM MINIĆU 10 DANA NAKON OPERACIJE: Uvećala gru*i i gu*u, pa se utegla u haljinu i POKAZALA S*KSI TELO! (FOTO)

Aleksandra Subotić nedavno je otkrila koje je sve plastične intervencije imala, kao i da je podugačkom spisku pre 10 dana pridodala još jednu. Ona je podigla zadnjicu, a sada se utegla u crvenu haljinu koja je otkrila sve njene obline.

Aleksandra je nakon fotografijama na kojima pokazuje modrice objavila i prve seksi slike na Instagramu. Starleta je pozirala u crvenoj, kožnoj, mini haljini, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.

“Radili smo analize, sve smo uradili šta je potrebno da bih ušla u totalnu anesteziju. Prijalo mi je to što sam morala da dobijem koje kilo da bih mogla ovo da uradim što sam planirala. Ovaj doktor je meni operisao i nos i grudi. Čekam da me premeste u sobu. Posle operacije će me premestiti u apartman. Prija mi momenat u bolnici. Kada sam se probudila iz anestezije to je bilo malo stresno. Sve me je bolelo, kukala sam, doktor me je držao za ruku i sestre. Radili smo brazilijsko podizanje guze. Videćemo kako će to da ispadne na kraju”, rekla je Aleksandra na svom Jutjub kanalu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

Kurir.rs/M.M.