Sa devojkom je šest meseci i TETOVIRAO je njeno ime: Nakon toga priredila mu je nešto nezaboravno

Zanimljivosti

Sa devojkom je šest meseci i TETOVIRAO je njeno ime: Nakon toga priredila mu je nešto nezaboravno

Nepopravljivi romantičar šokirao je korisnike društvenih mreža nakon što je otkrio ogromnu tetovažu na leđima sa imenom svoje devojke Eliše, sa kojom je u vezi tek šest meseci.

Ki Metjuz iz Šropšira potrošio je pozamašnih 110 funti za taj poduhvat. Tetovažom se pohvalio na TikTok-u, a ljudi su imali pomešane reakcije na njegov gest.

– Imam prilično velika leđa i tetovaža ne bi izgledala lepo da su slova manja. Rekao sam sebi: “Ili odradi veliku tetovažu ili idi kući” – kazao je Ki.

Iako je on zadovoljan kako je ispalo, njegovi roditelji su bili rezervisani jer su postavili pitanje identično ostalim pratiocima na mrežama: Šta ako raskinete? Eliša je takođe bila oduševljena, a odmah nakon toga, ona je istetovirala i njegovo ime na međurebarnom delu tela.

U slučaju raskida, ona bi svakako bila u prednosti zbog specifičnosti njegovog imena, koje se može protumačiti i kao “ključ”, a ukoliko doda još poneku reč, može ispasti neki lep citat.

To nije međutim slučaj s njim, jer ako rakinu, ili će morati da briše i prepravlja tetovažu ili da nađe novu devojku sa istim imenom. U svakom slučaju, za sada im ljubav cveta, srećni su i ne pomišljaju o ovim stvarima koje su prvo pale na pameti i pratiocima, a i roditeljima.

(objektiv.rs)