KOLIKO JE HLADAN TOLIKO JE I BRIŽAN: 8 TAJNI KOJE KRIJU OSOBE ROĐENE U ZNAKU BIKA

Zanimljivosti

Osim što je tvrdoglav, postoji puno tajni koje krije Bikova ličnost. Neke od njih umiju biti zaista mračne.

Rođeni pod znakom Bika imaju mnoge tajne kojih nismo svjesni. Ako ste znak Bika ili imate posla s njim, onda ćete sigurno uživati u čitanju ovoga. Evo 8 skrivenih tajni Bikova. Ne toleriše kad radite ono što mu smeta. Iako je Bik najsrdačniji znak, neće tolerisati ono što mu smeta.

Ne provocirajte njihovu destruktivnu stranu. Ne testirajte ih! Bore se za pravednost i kad drugi to ne vide. Bik se bori za ono što je pravedno i odlučan je da osigura pravdu. Nije mu u cilju da dobije pohvale drugih, već zaista želi da stvari budu onakve kakve trebaju biti.

Najbolji savjetnik:

Bikovi su poznati po svom zdravom razumu. Iz tog razloga, prijatelji i porodica često od njega traže savjete. Ako zapnete u bilo kojem problemu, obratite se Biku. Teško se liječi od slomljenog srca: Kad vole, vole jako i lojalno.

Izuzetno im je teško pustiti one koje vole. Ako je Bik pretrpio lom srca, trebaće mu dosta vremena da se oporavi. Praktični pristup situacijama: Imajući sjajan zdrav razum, svaku stvar razmatraju iz praktičnog ugla. Zbog toga su poznati kao najbolji savjetnici.

Nevjerovatno samostalne osobe:

Posljednje što će Bik poželjeti je da emocionalno i finansijski ovisi o nekome. Bikovi su nevjerovatno nezavisni i samostalni. Lako ih iznerviraju neodlučni ljudi: Oni jednostavno ne mogu podnijeti neodlučne ljude.

Kada se moraju nositi s osobama koje ne znaju šta žele, Bikovi se izuzetno naljute. Izuzetno brižan i suosjećajan: Bikovi se ponekad mogu činiti tupi, hladni i tvrdoglavi, ali imaju suosjećajnu stranu za one koju najviše vole. Oni će pomicati planine za osobe koje vole.

 pult24.info