‘DOPUNJAVALI SMO SE KAO PAR, OBOŽAVAO JE PRAZNIKE!’ Ceca pred MILIONIMA otvorila dušu! Prisetila se Vaskrsa sa Arkanom, svojih početaka i prvih dana majčinstva: VELJKA SAM DOBILA VANTELESNOM OPLODNJOM!

Svijet

‘DOPUNJAVALI SMO SE KAO PAR, OBOŽAVAO JE PRAZNIKE!’ Ceca pred MILIONIMA otvorila dušu! Prisetila se Vaskrsa sa Arkanom, svojih početaka i prvih dana majčinstva: VELJKA SAM DOBILA VANTELESNOM OPLODNJOM!

Emotivna vaskršnja ispovest!

Ekipa emisija ”Premijera Vikend – specijal” je ovog Vaskrsa nadmašila samu sebe, te praznično izdanje kultne emisije provela u domu najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Ceca je ovom prilikom ispred premijerne kamere otvorila dušu i evocirala uspomene na najradosniji hrišćanski praznik.

Prisetila se i svog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana, pa otkrila kako je Vaskrs u njihovoj vili izgledao dok je on bio živ.

On je držao do praznika, bilo nam je sjajno samo smo se dopunjavali kao par. On je bio presrećan kad su praznici i baš je onako uživao – kaže Svetlana.

Otkrila je i kako Vaskrs u njenom domu izgleda danas:

Mi se danas lepo okupimo oko stola, lepo se ručka, bude nam zabavno. Tu su i šale, kucka se jajima, uvek bude jako zabavno. Kao što je i u svim drugim kućama gde se proslavlja Vaskrs. Velika radost u kući, najmlađe uvek dominira scenom, pokupi svu slavu, tako i Željko. On je obožavan i voljen. Obožava sestrine blizance, dečaci od 9 godina, oni znaju sa njim – priča Ceca, pa dodaje:
Za unučiće uvek imate vremena, kada si mlađi, pogotovo ako si samohrani roditelj, sve je na tebi. A za Željka, ja uvek imam vremena, uvek sam i super raspoložena za njega. Apsolutno je zaštićen. Roditelji znaju da ga ukore, ja se naravno sukobljavam i ne dozvoljavam to u svom prisustvu. A Veljko kaže ”Mama ne mešaj mi se u odgoj deteta” – dodaje Ceca kroz smeh.

Pevački gost ovog popodneva u njenoj kući je talentovana Vanja Mijatović, koja je ovom prilikom pevala Cecine najveće hitove.

Vanja je neko ko je prijatelj moje kuće, cenim je kao osobu, kao sjajnog pevača i moju koleginicu. Priredili ste mi jedno prelepo iznenađenje. Ja sma htela d aona peva svoje pesme, a ne moje – kaže Svetlana.
Nemam potrebu da nekome zavidim, imam tu sreću da sam ispunjena i voljena, čovek kada je iznutra zadovoljan on ne emituje ništa drugo sem zahvalnost i pozitivnu energiju. Zahvalna sam Bogu jer mi je pomogao u najtežim trenucima. Čovek nema potrebu da bude zao kada je ispunjen – zaključila je pevačica.

Prisetila se i svojih početaka, pa priznala ko ju je otkrio i pomogao u karijeri na samom početku.

Bila sam čudo od deteta na lokalnom nivou, nastupala sam u jednoj bašti, za mene je čuo Mirko Kodić, razgovarao sa mojim roditeljima, pozvao tatu i mene u Beograd. Napravili smo demo snimke, preslušali su muzički urednici i stekla sam pravo da snimim album. Tako kreće moj put, 1988. odlazim na Ilidžu, takođe pravim bum, imala sam najviše glasova i tako kreće moja karijera. Ništa nije došlo preko noći. ”Cvetak zanovetak”, pa na drugom albumu ”Lepotan”, pa ”To Miki To” – kaže Ceca.
Još jednom se prisetila pokojnog supruga, pa otkrila kako je bilo odgajati decu bez njega.

To je nenadoknadiv gubitak. Odgajati decu kao samohrani roditelj, nemate čarobni štapić da te stvari nadomestite. Čovek se trudi da ljubavlju pažnjom i posvećenošću ono najbolje u sebi prenese na svoju decu. Po njima se vidi koliko ste sebe uložili, tačno se vide deca koja su rasla u harmoniji i zdravoj atmosferi. Veljka sam jako želela, dobila sam ga vantelesnom oplodnjom. Imala sam veliku pomoć sestre i majke, a Anastasiju sam dobila kao majka od iskustva – priznaje Ceca.

pink.rs