OD VRELE AKCIJE U ZADRUZI 5, DO STANA U BEOGRADU! Bivšoj učesnici rijalitija cveta biznis, samo u JEDNOM MESECU zgrnula BRDO LOVE!

Uncategorized

OD VRELE AKCIJE U ZADRUZI 5, DO STANA U BEOGRADU! Bivšoj učesnici rijalitija cveta biznis, samo u JEDNOM MESECU zgrnula BRDO LOVE!

Deniz Dejm osvrnula se na učešće u rijaliti programu u kom je imala seksualne odnose u programu uživo, spomenula je odnos sa Majom Marinković i njenim ocem, Takijem, pa priznala da kupuje stan.

– Osvežila sam se, osećam se kao pobednica, meni je odlično nakon izaska iz “Zadruge”, imam puno obaveza, snimanja… Gledala sam svoje klipove, zadovoljna sam. Čula sam se i sa Takijem, videli smo se, on je pravi džentlmen i pravi drug, kad god mi je potrebna pomoć tu je za mene i zahvalna sam mu na tome. Sve najbolje imam da kažem za porodicu Marinković, iako me je Maja blokirala na Instagramu pre mog ulaska u “Zadrugu” zbog nekih lažnih priča, ali se u Beloj kući pokazala kao prava drugarica, ona je stvarno dobra devojka, volela bih da idemo u neki provod – ističe bivša zadrugarka.

Deniz je otkrila i da joj je boravak u “Zadruzi” doneo velika primanja.

– Dosta sam novca zaradila, tražim da kupim stan u Beogradu. Trenutno živim kod moje drage Nevene Milićević, koja je bila sa mnom u “Zadruzi”. Samo mesec januar mi je doneo toliko novca da mogu da kupim stan. Na kraju krajeva, ja treba da živim svoj život – zaključuje Deniz Dejm u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

Kurir.rs/M.M.