MAJKA I ĆERKA POKORILE EVROPU! Ceca i Anastasija napravile LOM, a Slovenija se tresla od njenih HITOVA

Showbizz

MAJKA I ĆERKA POKORILE EVROPU! Ceca i Anastasija napravile LOM, a Slovenija se tresla od njenih HITOVA

Majka i ćerka pokorile Evropu. Svetlana Ceca Ražnatović održala je koncert u Slovenačkom gradu Velenje, dok je mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović imala svoj drugi nastup u Študgartu. Ceca je pred krcatom dvoranom pevala nadaleko poznate hitove.

– Dobro veče, Slovenijo, hoćemo da napravimo večeras provod za pamćenje?- poručila je Ceca po izlasku na binu, dok je publika aplaudirala i u glas skandirala njeno ime.

Sedam stotina kilometara dalje mlada muzička zvezda održala je svoj drugi po redu koncert, a da se publika provela fenomenalno i da je sve bilo ispunjeno do poslednjeg mesta.

– Večeras želim da se sjajno provedete i da kući odete srećni i nasmejani – rekla je Anastasija, a potom zapevala svoj hit “Rane”. Nakon više od sat vremena, Anastasija je pozdravila publiku, a oni su dozivali Ražnatovićevu u želji da otpeva još nekoliko pesama. Isto veče u klubu u kojem je nastupala Anastasija, bilo su pevačica Marina Visković i reper Gazda Paja koji su održali svoje nastupe.

Nakon održnih koncerata Svetlana i Anastasija zaputile su se u Beograd, gde će se tokom popodnevnih časova pojaviti na izborima i dati svoj glas.

kurir.rs