Niko ne zna koliko su bliski: Ovaj poznati pevač ne odvaja se od bolesne Vesne Zmijanac, velika joj je podrška FOTO

Showbizz

Vesna Zmijanac juče je imala operaciju srca. Pošto je hitno primljena na intenzivnu negu, folk divi ugrađen je bajpas. Sve je proteklo u najboljem redu i za nekoliko dana biće puštena kući. Kako je istakla njena ćerka Nikolija, sada joj je neophodan mir kako bi se što uspešnije i brže oporavila.

U ovom teškom periodu uz legendarnu pevačicu je i kolega Milan Stanković. Osim posla vezuje ih i dugogodišnje blisko prijateljstvo o kome se ne zna mnogo. Mladi pevač već dugo je u medijskoj ilegali, posvetio se veri i u potpunosti je promenio način života, ali sa Vesnom je očigledno davno pronašao zajednički jezik.

− Milan i ja družimo se već desetak godina. Svakodnevno smo na telefonu, viđamo se često. Bila sam mu velika podrška kada je počinjao u Zvezdama Granda. Volim kako peva. Ja sam njegova majka, tako me zove – otkrila je svojevremeno folk zvezda.

Krajem januara, gosti jedne poznate beogradske kafane mogli su da ih vide zajedno. Štaviše, i da ih čuju, jer u nekom trenutku Vesna i Milan su zapevali. Snimak je istog časa postao viralan, a Stanković, koji se dugo nije pojavljivao u javnosti, mnoge je iznenadio novim imidžom.

hellomagazin.rs