“ŠUTIRAO ME, UDARAO PESNICAMA I STEZAO ZA VILICU” Aleksandra iznela ŠOK! detalje o Dejanu: “Sve je to radio dok niko ne gleda”

Showbizz

“ŠUTIRAO ME, UDARAO PESNICAMA I STEZAO ZA VILICU” Aleksandra iznela ŠOK! detalje o Dejanu: “Sve je to radio dok niko ne gleda”

Aleksandra Nikolić iznela je šokantne detalje odnosa s Dejanom Dragojevićem i tom prilikom otkrila da je fizički zlostavlja ispod pokrivača da kamere ne bi sve zabeležile

Nakon što su cele nedelje imali rasprave i svađe, te nijedno ni drugo nisu srećni ni zadovoljni u ovom odnosu, starleta je za crnim stolom otkrila da je Dejan u krevetu šutira, štipa, udara pesnicama i zlostavlja, ali da to perfidno radi.

On mene muči i maltretira svakodnevno. Pustim ga da se iživi kada je loše, ali više ne mogu ništa da trpim. Naišao mi je takav period da psihički nisam najbolje i on utiče na to. To su neke stvari koje meni smetaju u našem odnosu i onda nemam želju da ustanem iz kreveta. Štipa me ispod pokrivača i pljeska me po obrazima, steže za vilicu. Šutirao me je nekoliko puta i udarao pesnicama, ali ćutim. Smeta mu kako sam obučena – rekla je Aleksandra, a njene reči su šokirale zadrugare.

– Ja je gurkam kad vidim da se provokativno obuče, pa joj na sve strane ispadaju s**e. Neću da se svađam s njom, nije mi to poenta. Tačno je da nam je odnos turbulentan, da se svađamo i bijemo non-stop, ali to je iz ljubavi. Meni je glupo da sedim pored nje i da gledam kako joj muškarci gledaju u s**e dok pričamo ili jedemo. Nije tačno da sam je šutirao, malo je ćušnem, ali to je samo da bi naučila da ućuti kad treba – pričao je Dejan.

Aleks umalo nije zaplakala posle Dejanovih reči, pa je priznala da se oseća pogubljeno:

– Nisam svoja u poslednje vreme, ne znam šta mi se dešava. Maksimalno sam se posvetila Dejanu, ali sam u celoj priči izgubila sebe. U suštini, treba da me prihvati takvu kakva jesam. Zna da nisam normalna, ali šta ću.

blic.rs