Dnevni horoskop za 1. april: Rakovi, čuvajte se PREHLADE, Škorpije, BIVŠA ljubav pokušava da vas osvoji

Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 1. april: Rakovi, čuvajte se PREHLADE, Škorpije, BIVŠA ljubav pokušava da vas osvoji

OVAN

Imaćete razne poslovne promene tokom dana, ali ćete uspeti da sve ispratite na dobar i pozitivan način. Jedna nova osoba se pojavljuje u vašem životu, a vi iznutra osećate da bi trebalo da joj date malo veći značaj. Puni ste životne energije!

BIK

Potrebno vam je malo više vremena da donesete odluku o vašoj poslovnoj budućnosti i novcu. Niste zadovoljni vašom ljubavnom vezom ili brakom i mislite da su vam potrebne promene. Ne osećate se voljeno. Mogući problemi sa povremenom nesanicom.

BLIZANCI

Ne nadajte se danas većim pozitivnim preokretima kada je u pitanju vaše polje posla i biznisa. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa simpatijom. Uskoro ćete imati šansu da se bolje upoznate i uđete u vezu. Problemi sa alergijom su mogući.

RAK

Na polju posla ćete imati neke manje probleme tokom dana. Potrudite se da više vremena posvetite svojim, a ne tuđim obavezama. Očekuje vas dan u kojem ćete verovatno imati emotivne dileme i probleme u odnosu sa partnerom. Čuvajte se jake prehlade.

LAV

Nije nemoguće da razmišljate o tome kako biste voleli da organizujete svoj posao u budućnosti. Danas ste veoma emotivni i na neki način malo razdražljivi, pa možete da budete skloni nesuglasicama. Vaše zdravlje je dovoljno dobro i stabilno.

DEVICA

Niste danas dovoljno fokusirani na svoj posao i nije vam lako da se koncentrišete. Zato vas očekuje veoma težak dan. Ako vas je partner na neki način povredio, sada nemate snage da mu oprostite i verujete. Moguća je prehlada i alergija.

VAGA

Previše ambicija stvara velika očekivanja, a želite da se posvetite poslu da biste mogli da ga realizujete. Dopada vam se osoba koja pokazuje spremnost da vam se posveti više od bivše ljubavi, ali vi ipak mislite na bivšeg partnera. Zdravlje solidno.

ŠKORPIJA

Pred vama je povoljan dan za posao u kojem možete da ostvarite dosta korisnih i važnih promena. Pozabavite se poslom sa inostranstvom. Bivša ljubav pokušava da se vrati u vaš život, ali vi ne pokazujete interesovanje ka njoj. Zdravlje stabilno.

STRELAC

Mogući su manji nesporazumi sa konkurencijom na poslovnom polju. Sa saradnicima vas očekuju nesuglasice u tokom celog dana. Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom ili živi u drugom gradu. Posetite stomatologa.

JARAC

Moguće je da nećete uspeti da ostvarite sve planove koje ste imali. Današnji dan vam donosi neke manje poslovne kočnice i salbiji dinamizam. Niste zadovoljni samoćom i želite promene na polju ljubavi i emotivnog života. Smanjite masnu hranu.

VODOLIJA

Pred vama je odličan dan da osmislite svoju neobičnu poslovnu strategiju. Očekuje vas prilika da menjate neke stvari. Imate probleme sa voljenom osobom koja nije raspoložena za bilo kakve kompromise. Podložni ste problemima sa zdravljem.

RIBE

Vreme je da se pozabavite svojim poslom malo ozbiljnije i posvećenije. Ovo je trenutak u kojem treba da preuzmete odgovornost. Odnos sa voljenom osobom bi mogao da bude poljuljan zbog neke vrste mešanja sa strane. Mogući problemi sa bubrezima.

objektiv.rs