RAZVODI SE ĆERKA VLADIMIRA PUTINA?! Ovo je navodni razlog kraha njenog braka

Svijet

RAZVODI SE ĆERKA VLADIMIRA PUTINA?! Ovo je navodni razlog kraha njenog braka

Najstarija ćerka Vladimira Putina, dr Marija Vorontsova (36), razvodi se od holandskog biznismena, Joritom Fasenom (42), jer on navodno nije ostvario njen san o otvaranju elitnog medicinskog centra za superbogate strance.

Za sve je kriv Putin?

Ruski novinari tvrde da je rat u Ukrajini uništio nade najstarije ćerke Vladimira Putina.

Navodno je Marija htela da otvori elitni medicinski centar za superbogate strance u Rusiji, piše Dejli mejl.

Čini se da od tog plana neće biti ništa jer se Marija razvodi od svog glavnog investitora, holandskog biznismena.

Glamurozna dr Marija Vorontsova rođena je kada je ruski predsednik radio za KGB, ona je stručnjakinja za retke genetske bolesti kod dece.

Prognani ruski istraživački novinar Sergej Kanev rekao je da je Putin “odradio loš posao za svoju stariju ćerku” jer Zapad “udara velike sankcije” Rusiji zbog rata u Ukrajini.

– Ona ima veliki udeo u megaprojektu izgradnje supermodernog medicinskog centra u blizini Sankt Peterburga. Planovi su bili da privuče pacijente iz Evrope i bogate šeike iz zemalja Persijskog zaliva. A sada, nakon napada na Ukrajinu, koji će Evropljani i šeici doći?”, rekao je Kanev.

Veliki snovi Putinove čerke

Urednik Insajdera, Roman Dobrohotov, nije izneo više detalja kada se i zbog čega par razvodi, ali se veruje da je cela stvar počela pre rata u Ukrajini.

Par ima decu čiji identitet Putin nikada nije priznao, kao ni poslovne poduhvate svojih ćerki, a kamoli dao pojedinosti o njihovom privatnom životu.

Jorit, za koga se zna da je dugo radio u Rusiji u Gazprombank-Investu i Stroytransgazu, je biznismen iz Holandije čiji je otac bio pukovnik holandskih oružanih snaga.

– Oženjen sam Ruskinjom i imam decu, dovoljno sam rekao, rekao je jednom prilikom Putinov zet.

Kurir.rs/Net.hr