U NAJSKUPLJOJ HALJINI DOŽIVELA JE PEH KOJI ĆE JE PRATITI DO KRAJA ŽIVOTA: Toaleta slavne glumice koštala je 4 MILIONA dolara FOTO

Svijet

U NAJSKUPLJOJ HALJINI DOŽIVELA JE PEH KOJI ĆE JE PRATITI DO KRAJA ŽIVOTA: Toaleta slavne glumice koštala je 4 MILIONA dolara FOTO

Dodela Oskara 2013. godine biće upamćena po mnogo čemu, ali možda najviše po Dženifer Lorens iz nekoliko razloga.

Prelepa glumica, koja se nedavno porodila, očarala je svet na ovom prestižnom događaju kako svojom glumom, za koju je dobila nagradu, tako i najskupljom haljinom svih vremena, nošenoj na dodeli Oskara!

U pitanju je Diorova haljina, koju je Dženifer ponela jer je tada bila zaštitno lice ove modne.

Dženifer je te 2013. godine osvojila Oskara u kategorili za najbolju glumicu, i to za ulogu u filmu “Silver Linings Playbook”, gde joj je partner bio Bredli Kuper.

I baš tada obukla je ovo nezaboravno modno izdanje, vredno čak četiri miliona dolara.

Dženifer je izjavila svojevremeno da nije htela nikakave upečatljive modne dodatke kako bi njena haljina bila u prvom planu. Zbog toga je nosila diskretan lačnić koji je slobodno padao, male minđuše, i torbicu.

Ovu haljinu Dženifer je probala samo jednom, i shvatila da je to-to! U pitanju je delo Rafa Simonsa, koji je za Dior dizajnirao nežnoružičasti model bez rukava i bretela i sa karakteričnom balskom suknjom, koja je na kraju glumici napravila problem.

Podsetimo, Dženifer je tokom izlaska na binu da preuzme nagradu doživela nezgodu jer je zapela za svoju haljini i pala na stepenicama. Mnogi smatraju da je baš taj pad podigao vrednost ove bajkovite haljine.

(Kurir.rs/Glossy)