VELIKI ŠEF NE PRAŠTA! Zadrugari kažnjeni sa 315.000 €, ona će izaći praznih džepova, a evo ko je ostao čak bez 58.500 €! ŠOK!

Showbizz

VELIKI ŠEF NE PRAŠTA! Zadrugari kažnjeni sa 315.000 €, ona će izaći praznih džepova, a evo ko je ostao čak bez 58.500 €! ŠOK!

Po ulasku u petu sezonu rijalitija “Zadruga” svi takmičari bili su upoznati s pravilima koja bi trebalo da se poštuju, a ukoliko se ogluše o njih, kako što je dobro poznato, slede novčane sankcije ili, u najgorem slučaju, diskvalifikacija.

Budući da mnogi od njih nisu poštovali pravila rijalitija, Veliki šef ih je udario po džepu, a najgore od svih prošli su Marko Osmakčić, Viki Mitrović i Mensur Ajdarpašić.

Budući da su svađe i konflikti oduvek bili sastavni deo rijalitija, mnogi zadrugari su skupo plaćali za svoje agresivno ponašanje, a tekuća sezona najgledanijeg rijalitija čini se da je oborila sve rekorde po broju oduzetih kako nedeljnih i mesečnih, tako i tromesečnih honorara. Prvi u nizu prekršaja počinio je Sandi Kojić, kome je zbog ometanja emisije oduzet nedeljni honorar, a nedugo potom, zbog fizičkog nasrtaja na Boleta Kralja i Irmu Serjanić, kažnjen je dvonedeljnim honorarom. Sandi je još jednom kažnjen zbog napada na MC Damira, i to tromesečnim honorarom, kao i direktnom nominacijom, pišu mediji.

Zbog odbijanja igrice koju je zadao Veliki šef, Filip Car i Dalila su kažnjeni nedeljnim honorarima, dok je zbog odbijanja da spava u izolaciji Mujićki prilepljena još jedna kazna, kao i Caru zbog sukoba s Majom Marinković.

Apsolutni šampioni kada su u pitanju kazne uzrokovane nedozvoljenim spavanjem jesu Sale Luks, Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović, Fran Pujas, Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Filip Car, Miki Buričić i Marko Janjušević Janjuš, koji su, odlukom Velikog šefa, kažnjeni oduzimanjem nedeljnog honorara.

NAJGORI OD NAJGORIH

Zadrugarka Viktorija Mitrović definitivno spada u red takmičara koji se ističu po svom agresivnom ponašanju, te je zbog toga dobila i najveći broj oduzetih honorara: tri nedeljna, dva mesečna, kao i jedan tromesečni. Ukoliko ovako nastavi, Viki će, po svemu sudeći, iz „Zadruge” izaći bez dinara. Ukoliko se uzme u obzir činjenica da na nedeljnom nivou zarađuje 500 evra, lako se može izračunati da je do sada izgubila ukupno 11.500.

Odmah u stopu po broju oduzetih honorara prati je njen dečko Marko Osmakčić, koji na nedeljnom nivou zarađuje 1.000 evra, a budući da mu je Veliki šef zbog agresivnog ponašanja Oduzeo čak dva tromesečna, jedan mesečni i jedan nedeljni honorar, biće mu oduzeto ukupno 20.000 evra.

Apsolutni rekorder u gubljenju novca definitivno je Mensur Ajdarpašić, kome je oduzeto čak 58.500 evra usled gubitka tri mesečna i jednog nedeljnog honorara. Podsetimo, Mensur je tokom jednog razgovora u „Zadruzi” priznao Džehverovićevoj da nedeljno zarađuje neverovatnih 4.500 evra, te je stoga bilo loko izvesti konačnu računicu.

kurir.rs