KAD TAŠTA POMRSI KONCE: Pitao sam devojku da živimo zajedno, a njena majka je rekla: MOŽE, ALI IDEM I JA S VAMA!

Zanimljivosti

KAD TAŠTA POMRSI KONCE: Pitao sam devojku da živimo zajedno, a njena majka je rekla: MOŽE, ALI IDEM I JA S VAMA!

Jedan anonimni muškarac (28) poprilično je zbunjen situacijom u kojoj se našao, pa je odlučio da zatražiti pomoć na internet forumu. Naime, on je nedavno pozvao svoju 28-godišnju devojku da useli kod njega, ili da nađu zajednički stan, na što ona nije pristala, zbog svoje majke, prenosi “Mirror”.

– Zajedno smo dve godine i mislio sam da je pravo vreme da započnemo zajednički život. Ali onda se u sve uplela njena majka. Nije da me ta žena ne voli, već ne želi da ostane sama u stanu, pa sad insistira na tome da useli kod nas – započeo je svoju priču mladić, i odmah nastavio dalje:

– Ta žena joj sad ne dopušta da živi svoj život zbog vlastitog straha od usamljenosti. Zbog cele situacije sad se osećam kao nekakav tinejdžer. Ne mogu verovati da mi se ovo događa. Majka joj se celo vreme ponaša kao da nju treba spasiti od nečega. Ponavljam, imamo 28 godina, nismo nekakva deca. Veza nam je toksična. Ja to znam, moja djevojka to zna. Ali ja više ne znam šta da radim. Hoću li pričekati da se situacija promeni, ili je vreme za kraj – napisao je muškarac.

Većina korisnika ovog foruma stala je na njegovu stranu. Poručuju mu da poslednji put porazgovara sa svojom devojkom iskreno o svemu:

– Ne bi trebalo biti teško objasniti nekome da ne želiš živeti s njihovim roditeljem. Koliko sam shvatio, svi ste finansijski stabilni i za to nema potrebe. Ta majka to ne zna, ali na ovaj način samo će joj uništiti život – stoji u komentaru koji je prikupio najviše ‘lajkova’. (Kurir.rs/24sata.rs)